Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu yeni fragman (KVP Yeni sezon)

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon yeni bölüm fragmanı (Yeni sezon). Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon yeni bölüm ne zaman başlıyor ? Dizinin çekimleri gizlilikle yürütülürken Eylül'de başlayacak yeni bölümlere dair fragman bir kenara çekimlerden en ufak bir kare bile paylaşılmıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon (yeni bölüm) ne zaman başlıyor ? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı ? Dizinin yeni sezonundan detaylar.. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni dönemde de yine en çok izlenen diziler arasında yer alması bekleniyor. 10 yılı aşkın süredir ekranların en iddialı dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezon ilk bölümü ve yeni sezonun ilk fragmanın yayınlanması dört gözle bekleniyor. Dizinin çekimleri son sürat devam ederken Eylül'de yayınlanacak yeni bölüm fragmanı yayınlanması bir yana, ortalıkta Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon çekimlerinden bir kare dahi bulunmuyor. Dizinin ilk bölümünün Eylül ayında yayınlanacağı duyurulurken net bir tarih henüz verilmedi.

SIR GİBİ SAKLANIYOR

Kurtlar Vadisi Pusu yeni yayın döneminde, KKTC'de start verdi. Dizinin bazı sahnelerinin bir haftadır Kuzey Kıbrıs'ta çekildiği belirtilirken, Kıbrıs çekimlerin gizlilik ve titizlikle yapılmaya çalışıldığı görüldü. Dizi çekimleri Lefkoşa, Girne'nin tarihi yapıların bulunduğu meydan, Bedesten, Surlar-içi ve Büyük Han'da yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kıbrıs Eylül Gündem Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

evet ya

0
1
yanıtYanıtla
Kurtlar vadisi:

Ne zaman

0
0
yanıtYanıtla
hakki:

onca seyirciye saygi diye birsey kalmamis cok gizlesinler geri zekali aptallar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title