Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu'ya Bomba Transfer

Güncelleme:

Deli Yürek ve Ekmek Teknesi'yle tanınan usta isim Ahmet Yenilmez artık Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunda yer alacak.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya bir usta oyuncu daha katıldı. Deli Yürek ve Ekmek Teknesi'yle tanıdığımız usta isim Ahmet Yenilmez önümüzdeki bölümlerde 'Kurtlar Vadisi Pusu' da olacak.

BOMBA TRANSFER

Daha önce Deli Yürek, Ekmek Teknesi ve Acı Hayat gibi dizilerde rol alan Ahmet Yenilmez, artık Kurtlar Vadisi Pusu'da oynayacak. Daha önce de bir başka usta isim Kayhan Yıldızoğlu'nun kadrosuna katan Kurtlar Vadisi bir transfer daha yapmış oldu. Ahmet Yenilmez'in dizide hangi rolü oynayacağı ise henüz açıklanmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (129)

ÇAKAL SÜRÜSÜ:

BU ÇAKAL TAKIMINA ÖZENEN KARA ELBİSE GİYİP GRAVT TAKMAYAN RACON KESMEYE HEVESLİ KUŞ BEYİNLİLER FİLİM SABAHI KEDİLERİNİ FİLİM OĞLANI EVET OĞLANI ZANNEDİP TAKLİT YAPIYORLAR DAHA SEVİYELİ SANATSAL DİZİLER YAPSINLAR. NERDE ÇAKAL ÇUKAL İŞLER VARSA ONU TOLUMA SEVDİRMEYE ÇALIŞIYOR İTLER VADİSİ.

54
22
yanıtYanıtla
BozoMobil-IOS:

Bozkurtların dirilişi yaman olacak kahrolsun pkk sempatizanı yorumcular

48
9
yanıtYanıtla
KamaMobil-IOS:

Ay ne bomba ne bomba sanirsin bred pitt gelmiw

45
5
yanıtYanıtla
dersimMobil-ANDROID:

sacma sapan film izleyen maldir

11
36
yanıtYanıtla
ideaMobil-ANDROID:

ülkücülere yakıştırmalar yapan arkadaşlar çok merak ettim hanginizin anası bacısı bir ülkücünün tecavuzune maruz kaldı da bukadar emin konuşuyosunuz. şetefsizin biri bir el hareketi yapmis vay efendim ülkücüymüş.ozaman dünyadaki zafer işareti yapan her kez pkklimi.siz ne kadar cahilsiniz siyah palto giyen herkesi ülkücü yeşil parka giyen herkezi solcu sanıyorsunuz. siz ne cahil sürüsüsünüz.

30
12
yanıtYanıtla
SapuklarmobilWeb@haberler.com:

Sapık bozkurtlar reziller hepiniz aynısiniz merak etmeyin

13
28
yanıtYanıtla
AbartmaMobil-IOS:

Bütün mallar bu diziyi izliyor

8
31
yanıtYanıtla
çakall:

senin saygın bumu insanlara

yanıt8
yanıt4
Aras:

Biriside sensin herhalde

yanıt8
yanıt0
DeLy:

senden ala halis muhlis malmı var ?

yanıt4
yanıt1
DeLy:

senden ala halis muhlis malmı var ?

4
1
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title