Haberler

'Kurtlar Vadisi Pusu' Ortada Kaldı

Güncelleme:

Yeni sezonda Kanal D'de yayınlanmayacağı açıklanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun çeşitli faktörlerden dolayı diğer kanallara geçmesine imkansız gözüyle bakılıyor.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun gelecek sezon hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyor.

KANAL D HALİT ERGENÇ'E SARILACAK

Yeni sezonda başrolünde Halit Ergenç'in rol aldığı 'Vatan Haini' dizisini yayınlayacak olan Kanal D, dizinin eskisi kadar izlenmemesi ve bölüm başına 2 milyon TL'yi aşan yüksek maliyeti nedeniyle Kurtlar Vadisi'ni gözden çıkarmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pana Film, "Yeni sezonda dizimiz Kanal D'de yayınlanmayacak" ifadelerine yer vermişti.

SHOW TV GÖRÜŞME BİLE YAPMADI

Hafta başı dizinin Show TV ya da Star TV'ye geçtiği yönünde iki iddia birden ortaya atıldı. Ancak konuyla ilgili Show TV Pana Film'le görüşme bile yapmadı. Çünkü Kurtlar Vadisi'nin eski ekibinde yer alan yönetmen Kudret Sabancı, Show TV için "Cesur Yürek" adlı bir erkek dizisine dün itibariyle başladı. Dizide Filinta'nın yakışıklı yıldızı Onur Tuna ile Türkiye eski güzeli Rüveyda Öksüz başrolü oynuyor. Yani Show TV'nin gündeminde Kurtlar Vadisi'nin K'sı bile yok.

STAR TV NURGÜL'LE ŞANSINI DENEYECEK

Peki ya Star TV? Star TV'nin perşembe günü akışında henüz net olmamakla beraber Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisi var. Nurgül Yeşilçay'ın diziyle anlaşması Star TV'nin diziye ikinci bir şans vermesinin yolunu açtı. Star TV yolu da Kurtlar Vadisi için şimdilik pek açık görünmüyor.

FOX'UN KÖRDÜĞÜM'Ü VAR

Bir de FOX'a bakalım. Orda da perşembe günü PT1'de Endemol Shine'nın İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin'li Kördüğüm dizisi var.

ATV'DE RACİ ŞAŞMAZ GERÇEĞİ VAR

Peki ya ATV? İşte Kurtlar Vadisi dizisinin o adrese geçmesi tam anlamıyla imkansız. Bunun nedeni de çok açık. Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın kanlı bıçaklı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz, ATV'ye "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisini çekiyor. Dizinin başarısı da ortada...

TRT1 son anda bir hamle yapmazsa fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu ortada kalacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pana Film Kanal D Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

YALANCI AA HABER:

bence yeter bu dizi çok ama çok uzadı ve cıvıttı saf ergenler izliyorrrr

38
5
yanıtYanıtla
antalyali:

trt alır o diziyi :)

23
3
yanıtYanıtla
uzaktaki köy:

artık gezecek kanal da kalmadı bari kendileri bir kanal açsın

23
2
yanıtYanıtla
BAŞKA KAPIYA:

ARTIK TELEVİZYON DİZİLERİNİN TEKELİNDEN KURTULDUK İNTERNET SAYESİNDE HER YERE TAKILIYORUZ BU YORUMU YAZARKEN BİLE TELEVİZYONU KULLANIYORUM GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN

7
2
yanıtYanıtla
Vadici:

Usta sen internette yayınlasan tıklanma rekoruyla izleriz. Senin hiç bir kanala ihtiyacın yok

2
0
yanıtYanıtla
DÜŞÜN Bİ:

BENCE ATV ALSIN İŞTE HAFTAYI BAĞLAR NEREDEYSE KENDİNE

0
0
yanıtYanıtla
sadeceVATANDAŞ:

eH POLAT SARAYA O KADAR YAĞ DÖKTÜ. SARAY ŞİMDİ ONU KURTARIR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title