Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Nazife Annesi KVP İzleyicilerini Üzdü

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümün final sahnesi KVP izleyicilerini hüzünlendirdi. Aksiyon dolu sahneleriyle Vadi severlere heyecan dolu sahneler izleten Kurtlar Vadisi Pusu final sahnesinde yaşananlar dizi takipçilerini hüzne boğdu.

Kurtlar Vadisi Pusu müthiş bir bölümle 22 Ocak Perşembe akşamı Vad severlerin karşısına çıktı. Yeni bölümde neler mi oldu ? İşte detaylar.

Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümde Polat Alemdar kızının ve Leyla'nın intikamı için bombacıların peşine düşer. P.Alemdar Sagir'i henüz ele geçiremese de acımasız komutanın sağ kolunu ve arkadaşını öldürür. Ava giderken avlanan Erhan'ın imdadına Cahit yetişir. Tilki'yi öldürmek isteyen ancak bunda başarılı olamayan Erhan Rusların eline düşer. Çaresizce ölümü bekleyen Erhan, Cahit'in sessiz sedasız operasyonuyla kurtulur. Cahit, Erhan'ı kurtardıktan sonra Tİlki'nin altınlarının peşine düşer.

Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümde Pusat Çakır ve Devran, Pitbull'un mekanını dağıtır. Pitbull bu sırada mekanda olmadığı için hayatı kurtulur. Ancak Pitbull'un ekibinde oluşan baş kaldırmalar onu ölüme sürükleyecektir.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun final sahnesinde Vadi severleri hüzünlü bir sahne bekliyordu. Polat Alemdar'ın annesi Nazife Hanım rahatsızlanarak birden Polat'ın kucağına yığılır. Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümün final sahnesinde yaşananlar sonrası Vadi takipçileri büyük merak içerisinde. Nazife Anne ölecek mi ? Vadi severler bu sorunun cevabı için 244.bölümü beklemek zorunda.

Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title