Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu Hafızalardan Silinmeyecek Bölümle Geliyor

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Yayınlanan fragmanda büyük bir operasyon başlıyor.

13 yıldır reyting listesinin zirvesinden inmeyen dizi Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Dizide bu hafta, gizli mekanda sır aydınlanıyor.

HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK BİR BÖLÜM EKRANA GELİYOR

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu uzun süre hafızalardan silinmeyecek yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Hak:

Hala bu diziyi izleyen insanların zekası hakkında gensoru önergesi verilsin :D:D

5
26
yanıtYanıtla
Gölge:

Yaw arkadaş sizin bu aşk meşk ahlak bozucu dizilerinizden bin kat iyidir izlemiyorsan izleme kardeşim izleyenlere saygın olsun ekstra güzel bir dizi

20
0
yanıtYanıtla
polat alemdarMobil-ANDROID:

tam gaz devam, super dizi

0
0
yanıtYanıtla
eskr:

sanal alemdeki sanal kahramanlar bunlar yahu bu vatan için ölenler hergün şehit düşüyor zaten kardeşim nerden çıktı bu karizmatik ergen oğlanlarla kız savaşçılar silah görse demir sanır bunlar.

0
0
yanıtYanıtla
Halil zekai:

Buraya yorum yazan herkes izliyor bunu, naz yapan kız gibi bunlar, başım ağrıyor ama azcık cilve yaparsan belki diyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Galatali:

La bu Adam van canavarini gectiya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title