Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu en yeni bölüm, 264. KVP bölümü HD

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 264.yeni bölüm full izle. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon yeni bölüm izle. Kurtlar Vadisi Pusu 17 Eylül Perşembe akşamı şok etkisi yaratacak bir bölümle ekranlara geri döndü. KVP sezona veda ettiği bölümde olduğu gibi Kurtlar Vadisi Pusu 264.yeni bölümünde de soluksuz izlendi.

Kurtlar Vadisi Pusu 264.yeni bölüm full izle. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon yeni bölüm izle. Kurtlar Vadisi Pusu 17 Eylül Perşembe akşamı şok etkisi yaratacak bir bölümle ekranlara geri döndü. KVP sezona veda ettiği bölümde olduğu gibi Kurtlar Vadisi Pusu 264.yeni bölümünde de soluksuz izlendi. Polat Alemdar'a vurulan büyük darbe onu düşmanlarına karşı artık daha tehlikeli bir adam haline getiriyor. İntikam için harekete geçen Polat ve arkadaşlarını çok güçlü ve Türkiye'nin her yerine sızmış bir yapılanma bekliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun önceki dönemlerinde Polat Alemdar'ın büyük darbeler vurduğu tapınakçılar yeni isimler ile Türkiye'nin başına çorap örmeye devam ediyor. Sezonun ilk bölümünde KGT'nin gizli mekanına yapılan baskın sonucunda Alptekin ve Talha öldürülüyor. Ekibin diğer üyeleri ise hayatta kalma mücadelesi vermektedir.

KURTLAR VADİSİ PUSU 264.YENİ BÖLÜM (YENİ SEZON)

KGT mekanına yapılan gizli baskının şoku yaşanırken Polat Alemdar'da tapınakçılara adeta kök söktürüyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonun yeni bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için haberler.com adresinde. Yeni bölümün tamamını yüksek görüntü kalitesi ile izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Kurtlar Vadisi Pusu 264.bölüm TV yayınından hemen sonra yayınlanacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 13.YENİ SEZON FRAGMANI

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Eylül Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title