Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 237.Bölüm İzleyiciyi Ekrana Kilitledi

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Türkiye'nin en fazla izleyici kitlesine sahip olan Kurtlar Vadisi Pusu 20 Kasım Perşembe akşamı 237.bölümü ile ekrana geldi. İzleyicinin büyük beğenisini toplayan Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm hakkında detaylar haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm 20 Kasım Perşembe akşamına damga vurdu. Aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümün özeti ve Kurtlar Vadisi Pusu son bölümden detaylar.

Akif evine dönüyor. KVP önceki bölümünde Türk Askeri tarafından tutuklanan Akif yeni bölümde tekrar KGT ekibinin başına geçiyor. Hakkı yeni kurulacak konsey için ikna olmayan iş adamlarını ikna etmek için her yolu deniyor. Yeni konseye girmeyi reddeden iş adamının oğlunu öldüren Hakkı, iş adamlarına istediklerini yaptırmak için üzerlerinde büyük baskı kuruyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümün flaş gelişmelerinden biri de Polat Alemdar'ın uzun süredir peşinde olduğu sırrı öğrenmesi oldu. Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölümde Süha isimli Ömer Baba'nın dostundan önemli gerçekler öğreniyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde başka hangi önemli gelişmeler var? Detaylar ve daha fazlası KVP'nun 20 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan 237.bölümünde.

Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm fragmanı

Vadi severler ekran başına. KVP heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 237.bölüm fragmanı nihayet yayında. KVP severleri bomba gibi bir yeni bölüm bekliyor. Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölümde yaşanacakların özeti ve fragmanı haberimizin devamında..

Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölümde heyecanın dozu yine hiç düşmeyecek. Aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi bu hafta da beklentileri boşa çıkarmayacak bir bölümle ekranlarda olacak. Polat Alemdar geleceği adına radikal kararlar alıyor. Akif tutuklanmasının ardından yargılanması için getirildiği mahkemede silahlı saldırıya uğruyor. Tilki Andrei Türkiye'de ki uyuşturucu pazarını kontrolü altına almak için yeni oyunlar peşinde. Polat Alemdar'ın sağ kolu Timur İngiliz Lyon timinin eline geçer. Lyon timi Timur'u konuşturmak için çeşitli yöntemlere başvurur. Cahit Türk Polisinin de katıldığı bir operasyona gizlice sızar.. Aksiyonun dozunun bir an olsun düşmediği Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm 20 Kasım Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında.

Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölümde neler yaşanacak merak konusu. Vadi severlerin sabırsızlıkla bekledikleri yeni bölüm fragmanı şu sıralar yayınlanmak üzere. Dizinin takipçileri son bölümdeki gelişmelerden sonra bir sonraki bölümü iple çekiyor.

KVP Son Bölümde Neler Yaşanmıştı ?

Polis tarafından her yerde aranan Polat Alemdar'ın kaçışı daha ne kadar devam edecek ? Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçen haftaki bölümünde adeta bir suçlu gibi köşe bucak kaçan Polat Alemdar, polisin görmezden gelmesiyle peşindekilere izini kaybettirmişti. Akif ŞEDİD'in elinden kurtulmak için kendini Türkiye sınırlarından içeriye atmış, ancak Türk askeri tarafından tutuklanınca büyük bir şok yaşamıştı. Cahit ise kendisini deşifre etmekle tehdit eden İngilizleri Prens Harry'yi kaçırarak cevap vermişti. Tüm bu gelişmelerin yaşandığı KVP son bölümün ardından yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu. Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm fragmanı yapımcı firma tarafından yayınlandığı andan itibaren haberler.com adresinde..

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türkiye Lyon Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title