Haberler

Kurtlar vadisi pusu 290. yeni bölüm fragmanı / 7 Nisan

Güncelleme:

Kurtlar vadisi pusu 290. yeni bölüm fragmanı. 7 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar vadisi pusu 290. yeni bölümün ilk görüntüleri yayınlanmak üzere. Yeni bölümde öldürülmek üzere olan Cahit'e neler olacağı merak konusu.

Kurtlar vadisi pusu 290. bölüm fragmanı. Kurtlar vadisi pusu 290. yeni bölümün fragmanı ve soluksuz izlenen son bölümün tamamı. Cahit ölecek mi ? Kurtlar vadisi pusu 290. yeni bölümün, cevabı en çok merak edilen sorusu kuşkusuz bu olacak. Celladının önün de ruhunu teslim etmeyi bekleyen Cahit'in kurtarılmak için pek de ümidi kalmamıştır ve böyle bir beklentisi de yoktur. Şedid terör örgütünün infaz etmek üzere olduğu Cahit gerçekten ölecek mi? Bu sorunun cevabı Kurtlar vadisi pusu 290. yeni bölümde olacak. 290. yeni bölüm fragmanı yayına girdiğinde haberler.com adresinde bulabilirsiniz. Yeni bölümün ilk görüntülerinin bugün yayınlanması bekleniyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU EN YENİ BÖLÜM

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title