Haberler

Kurtlar vadisi pusu 273. yeni bölüm fragmanı (KVP 26 Kasım)

Güncelleme:

Kurtlar vadisi pusu 273. yeni bölüm fragmanı (26 Kasım) Kurtlar vadisi pusu 273. yeni bölümün ilk görüntüleri dün akşam yayınlandı. KVP yeni bölüm fragman videosu ve bu haftaki bölümün merak edilenleri haberler.com adresinde.

Kurtlar vadisi pusu 273. yeni bölüm fragmanı. Kurtlar vadisi pusu dizisinin 26 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 273. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar. 26 Kasım akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün ilk görüntüleri dün akşam KVP severler ile paylaşıldı. .

Kurtlar vadisi pusu dizisinin son bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşanmış ve geçen haftanın final sahnesinde Polat Alemdar ve dostlarının hayatları büyük tehlike altındaydı. Gölge'nin toplantı salonuna gönderdiği adamı canlı bomba olduğundan habersiz şekilde kendisine verilen görevi yerine getirmek üzere basın açıklamasının yapıldığı salonda oturmaktadır. Asya salonda bomba olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu orada alır. Ancak güvenlik duvarını aşamayan Asya kendisini engellemek isteyenlere içerde bomba olduğunu anlatmaya çalışır. Kurtlar vadisi pusu 273. yeni bölümde bombanın akıbetinin ne olacağı büyük merak konsu. Bu sorunun cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar vadisi pusu 273. yeni bölümde olacak. Yeni bölümün ilk görüntüleri yayınlandığı andan itibaren bu adreste..

KURTLAR VADİSİ PUSU 273. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title