Haberler

Kurtlar vadisi pusu 272. yeni bölüm (KVP 19 Kasım)

Güncelleme:

Kurtlar vadisi pusu yeni fragman, KVP 272. bölüm. 19 Kasım Perşembe akşamı 272. yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kurtlar vadisi pusu dizisinin yeni bölüm fragman videosu haberler.com'da.

Kurtlar vadisi pusu yeni fragman, KVP 272. bölüm. Kurtlar vadisi pusu 19 Kasım Perşembe tarihli 272. yeni bölüm fragmanı. Son haftaların en iyi finallerinden birini yapan Kurtlar vadisi pusu dizisinin geçen haftaki bölümünün ardından 272. yeni bölümde yaşanacak gelişmeler için meraklı bekleyiş sürüyor. Gölge'nin Ortadoğu'yu kana bulayacak hain planı Polat Alemdar sayesinde hüsranla sonuçlanıyor. Silahların bulunduğu depoya operasyon yapan Polat ve Siyah Sancak ekibi hem Gölge'nin askerlerini hem de depoyu bir güzel temizliyor. Karşısında umduğundan çok daha büyük birini bulan Gölge ise pek bilmediği yenilgi duygusunu iliklerine kadar hissediyor.

Kurtlar vadisi pusu 272. yeni bölümde Gölge bu yenilginin intikamını almanın yeni yollarını arayacaktır. Yeni bölüm fragman videosu haberler.com'da. KVP yeni bölüm ise 19 Kasım Perşembe akşamı ekranlarda.

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM FRAGMANI (272.BÖLÜM)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title