Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 253.Bölüm, Vadi'de Hava Puslu

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 253.yeni bölüm. Son bölümüyle 2 Mart Perşembe akşamı Vadi severleri ekran başına toplayan Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan fırtınası dinmiyor. Yeni bölümde yaşanan önemli gelişmeler ve bölümün tamamı haberler.com adresinde.

Kurtlar Vadisi Pusu 253. yeni bölüm. 2 Mart Perşembe akşamı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde heyecan ilk dakikadan son dakikaya kadar hız kesmedi. Harun Bey'in kaçırılmasıyla harekete geçen Polat Alemdar başarılı bir operasyonla mühendisi Lion timinin elinden alıyor. Lion timi Türk mühendislerin peşini bırakmıyor. Harun Bey başta olmak üzere diğer mühendislerin de peşinde olan Lion timi KGT ekibinin operasyonlarıyla geri püskürtülüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Polat Alemdar ve Hoca ülkenin geleceği adına önemli kararlar alıyor. Enerji konusunda milli bir ortak arayan Polat Alemdar ve Hoca, Azerbeycanlı iş adamlarından birine teklif götürmeye hazırlanıyor. Böylece dış mihraklara karşı daha güçlü olmayı planlayan Polat Alemdar'ın planı uygulamaya konuluyor. Konsey ise bu gelişmelerden rahatsız oluyor ve Azerbeycanlı iş adamının infaz emrini veriyor.

Lion timi Erdem ve kız arkadaşını kaçırıyor. Polat Alemdar ve ekibi her yerde izini sürerken Erdem akıllıca bir hamleyle bulunduğu yerden sinyal göndermeyi başarıyor. Erdem'den gelen sinyali fark eden Polat hemen harekete geçiyor. Erdem ve Aydan'ın tutulduğu mekana çok gizli bir operasyon yapan Polat ve Cahit Lion timini darmadağın etse de Erdem ve Aydan'a ulaşamıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 253.bölüm kaçıranlar ve yeni bölümü tekrar izlemek isteyenler için haberler.com adresinde.

KURTLAR VADİSİ PUSU 253.YENİ BÖLÜM

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title