Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 250 Bölüm, P.Alemdar Namlunun Ucunda

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 250.yeni bölümde yer yerinden oynuyor. 250 aksiyon dolu bölümü geride bırakan Kurtlar Vadisi Pusu 12 Mart Perşembe akşamı yine dopdolu. Yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti haberler.com adresinde.

Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölüm. 12 Mart Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu severleri bomba gibi bir bölüm bekliyor. Polat Alemdar'ın tapınakçıların elinde esir olduğu, arkadaşlarının da onu kurtarmak için zor bir göreve çıktığı yeni bölümde yer yerinden oynayacak.

Polat Alemdar ve Yüce Majeste Yüz Yüze

Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölümde bir ilk gerçekleşiyor. Yüce Majeste ve Polat Alemdar ilk kez yüz yüze konuşma fırsatı bulurlar. Türk ve Amerikan derin güçlerinin iki temsilcisi Polat ile Majeste ülkelerinin geleceğini tartışırlar. Alemdar'ın arkadaşları ise kendilerine verilen 24 saati en iyi şekilde değerlendirmek üzere çalışmalara başlamışlardır.

Polat ve Cahit'e Suikast Girişimi

Polat Alemdar ve adamları tapınakçıların elinde kurtulur. Alemdar ve ekibinin tapınakçıların elinden nasıl kurtulduğu merak edilirken bir diğer önemli gelişme ise Cahit ve Polat'ın namlunun ucunda oluşudur. Cahit ve Polat bir binadan çıkarken uzun namlulu bir silahın hedefi olurlar. Suikasti kim neden istiyor ? Bu sorunun cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölümde olacak. Vadi'nin 250.bölümü 12 Mart Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 250.Bölüm Tanıtım

Kaynak: Haberler.Com / Gündem News

Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title