Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölümde Full Aksiyon

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölümden detaylar. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm özeti. 2 Haftalık aranın ardından dün akşam izleyici karşısına çıkan KVP aksiyon dozu yüksek bir bölümle ekrana geldi. 15 Ocak tarihli yeni bölümde neler yaşandı ?

Polat Alemdar Brandon'u ziyaretinde kötü bir sürprizle karşı karşıya kalır. P.Alemdar'da bu sürprize karşılık verince ortalık bir anda savaş alanına döner. P.Alemdar Brandon'un boynuna sapladığı kalemle ona hayatı boyunca unutamayacağı bir iz bırakır.

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölümün en önemli sahnelerinde Sagir ve ekibi vardı. Sagir, Nazife Anne'nin evine yaptığı operasyonla Polat'a ders vermek ister. Ancak Alemdar ve Siyah Sancak tam zamanında olay yerine gelerek Sagir'i hem durdurur hem de ele geçirirler. Sagir'in ele geçirilmesi sonrası kurnazca istekleri vardır. Serbest bırakılması karşılığında İstanbul'da patlatılacak bombayı durdurmayı teklif eden Sagir'in bu teklifi karşısında KGT ekibinin eli kolu bağlıdır.

Sagir'i serbest bırakmayı kabul eden KGT patronu Akif bu sayede bombayı durdurur. Ancak Sagir haince bir plan yaparak serbest kalır kalmaz adamına talimat vererek yeni bir bombalı eylem daha gerçekleştirir. Bu kez hedefte Polat Alemdar'ın kızı ve Savcı Leyla vardır..

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Cahit, Fehmi'nin destekçisi olmayı sürdürür. Konsey için Fehmi'nin ikna edemediği Bünyamin ile görüşen Cahit, kıvrak zekasıyla Bünyamin'i konseyin kasası olmaya ikna eder. Cahit aynı zamanda Bünyamin'in çalınan altınlarını da Tilki'den geri almayı vaat eder. Tilki ile hesabı olan bir başka isimde Erhan'dır. Erhan Tilki'yi ormanda gerçekleştirdiği gizli bir alışveriş sırasında pusuya düşürür. Tilki ile geçmişten gelen bir husumeti olan Erhan, Rus Tilki'yi yaralasa da öldürmeyi başaramaz ve ava giderken avlanır.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümün finalinde yine Sagir'in imzası vardı. Elif ve Savcı Leyla'nın aracının hemen yanına bomba bırakan Sagir'in adamı kısa süre sonra bombayı patlatır. Savcı Leyla'nın dikkatiyle Elif ve Leyla bombadan kaçmaya çalışsa da bombanın bulunduğu otoparktan çıkamazlar. Kurtlar Vadisi Pusu'nun final sahnesinde Elif ve Savcı Leyla'nın yerde yatan bedenlerini gören Polat Alemdar'ın dünyası başına yıkılır. Elif ve Leyla öldü mü ? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 243.bölümde olacak.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Kanal D Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title