Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Fragmanı (KVP) Yayınlandı

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 240.bölüm fragmanı ve Vadi yeni bölümden detaylar. KVP 240.Bölümü ile ekranlara geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 240.bölümü fragmanı sonunda yayınlandı. Vadi severlerin 2 haftalık hasreti son buldu. Son zamanlarda 2 haftada bir yayın kesintisine uğradığı gerekçesiyle yoğun eleştiriler alan dizinin bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Kurtlar Vadisi Pusu 240.bölüm fragmanı dizinin yapımcısı Pana Film tarafından yayınlandı. İşte merakla beklenen Vadi yeni bölümden ilk görüntüler.

İşte dizi severlerin fenomen dizi hakkında yaptığı bazı yorumlar;

- yazık şu perşembelere..o gün o saatte iki tane maç olunca reyting kaygısı yaşayan kurtlar vadisi pusu ..her zaman yaptığını gene yapıyor..diziyi veremeyeceğini sadece kendisi biliyor fakat çarşamba akşamı kafasına saksı düşüp hay allah perşembe günü dizi yok ya millet bilmiyor söyleyin de herkes duysun bu hafta dizi olmadığını..ve hep bu huyuyla devam eder yaşar gider kvp..milleti de bir güzel bekletirler..sıkıysa maç zamanı versene diziyi..yok verme..hadi sıkıysa halkı düşünsene...De ki cuma sabahı haftaya perşembe dizi yok de..desene..dizide halkı düşündüğün gibi gerçek hayatta da düşünsesene ... bizleri izleyicilerini..hadi buyrun..tutan yok sizleri..

-Serdar akar raci sasmaz ve osman Sinav diziyi yonetirse yine persembe gunleri bayram olur bizim icin

-Lanet olsun uefa kupası yüzünden vadiyi izleyemiyoruz hep böyle olmazki inşallah besiktas ve Trabzon bi an önce elenir bizde rahat rahat vadiyi izleriz yetkilileri de kınıyorum önümüzdeki 3.haftada yılbaşına denk gelecek o zaman da olmicak şimdiden söyliyim

-Eski bölümlerinin 10 da biri bile yok. Her geçen gün iyice pembe dizi moduna geçiliyor. Ne aksiyon ne heyecan nede gerilim var. Bu dizinin bi an önce eski görkemli günlerini alması lazım, değilse her geçen gün izleyici kitlesi azalacak. Eskiden perşembe günlerini iple çekerken şimdilerde olsa da oluuur olmasada olur.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayatını kaybedenlerin sayısı küçük bir ilçe nüfusu kadar var. Başladığı günden beri Polat Alemdar dışında bütün karakterlerin bir bir öldüğü diziyi o kadar gerçek gibi izleyenler var ki...

Ana karakter Çakır öldüğünde gıyabında cenaze namazı bile kılınmış, gazetelere ilan verilmişti. Bu hafta Kurtlar Vadisi'nde ölen karakterleri araştırdık.

MEMATİ

Çakır'ın, Polat Alemdar'ın can dostu. Gürkan Uygun'un oynadığı Memati, tam saadete kavuşacağı anda ölenler kervanına eklendi. Düğününde Polat'la karşılıklı oynarken vuruldu, can dostunun kollarında canını verdi.

İSKENDER BÜYÜK

Buyurun bir baş belası daha.. Polat'a neler çektirdi neler.. Onun dönemindeki aksiyon, entrikalar hiçbir dönem yaşanmadı Kurtlar Vadisi'nde… Ama hızlı koştu, çabuk yoruldu ve öldürülerek diziye veda etti. Musa Uzunlar, bir daha aynı popülerliği yakalayamadı.

ELİF EYLÜL

"Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım.." O zamanlar dillerden düşmüyordu Polat'ın Elif'e söylediği bu söz. Önce Ali'ye sonra ise yine aynı kişi olan Polat'a aşık oldu ama Özgü Namal'ın sonu da değişmedi...

ABDÜLHEY

Dizinin demirbaşlarından Abdülhey de sonunda pes etti. Kenan Çoban'ın 11 yıl boyunca canlandırdığı Abdülhey, 229. bölümde Mr. Key tarafından KGT'ye bırakılan bombanın patlaması sonucu öldü.

SEYFO DAYI

Güllü Erhan'ın tatlı belasıydı. Zaman içinde herkesin sevgilisi haline geldi. Ölümü bir sokak çatışmasında yediği kurşunla oldu. Nihat Nikerel, diziden 60 bölüm sonra, bu dünyadan ise 2009'da ayrıldı.

ŞEREF ZAZAOĞLU

Ali Sürmeli'nin canlandırdığı Şeref Zazaoğlu, kap-kaç baronu gibi bir şeydi. Her taşın altından o ve adamları çıkıyordu. Raconları, kendine has konuşma tarzıyla tam bir fenomen oldu yine de ölümden kurtulamadı.

MURO

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden... Terör örgütünün şehir temsilcisiydi ancak zamanla Polat Alemdar'a yakınlaştı. Mustafa Üstündağ, kötü adam olarak girdiği diziden iyi adam olarak ayrıldı.

HALO AĞA

Sönmez Atasoy ya da dizideki ismiyle Halil İbrahim Kapar. Polat Alemdar'a yol arkadaşlığı yaptı aylarca. Birlikte çıktıkları memleketi kurtarma yolunda kalbine yenik düştü gerçek hayatta olduğu gibi...

LAZ ZİYA

İstemi Betil... Nam-ı diğer Laz Ziya. Vadinin efsane karakteri, mafyanın ağa babasıydı. Polat Alemdar'ın Baron'ları imha ettiği dönemde diziye esrarengiz bir şekilde öldürülerek veda etti. Betil, 2011'de gerçekten aramızdan ayrıldı.

SÜLEYMAN ÇAKIR

Dizinin efsane ismi Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Çakır, sert görünümlü ama vicdanlı bir mafya babasıydı. Ölümü tüm ülkeyi derinden sarsmıştı. Adına gazetelere ölüm ilanları verildi, gıyabında cenaze namazları kılındı.

ÖMER BABA

11 yıldır istikrarla Ömer Baba karakterini oynayan usta oyuncu Emin Olcay'ın vedası Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerine ekran başında hüzünlü anlar yaşattı. Polat Alemdar'la aynı safta yan yana namaz kıldığı sırada, secdedeyken hayata veda eden Ömer Baba, izleyicilerini hüzne boğdu. Polat'ın, Ömer Baba'nın öldüğünü anlayıp namazı bozmadan sessizce gözyaşı döktüğü an unutulmaz sahnelerden biri oldu.

AKILDA KALAN ÖLÜLER!

-Yüksel Arıcı-Pala
-Zafer Ergin-Mehmet Karahanlı
-Can Gürzap-Davut Tataroğlu
-Şahin Çelik-Haşim Ağa
-Selçuk Yöntem - Aslanbey
-Tarkan Tüzmen-Alper
-Osman Soykut-Aron Feller
-Ümit Acar-Ersoy Ulubey
-Ercan Eker-Barış
-Hüseyin Avni Danyal-Yalçın Bulut
-Hatice Şendil-Ebru Duru Alemdar
-Zafer Algöz-Yalçın Yıldız
-Şefik Onatoğlu-Çeto
-Didem Taslan-Gamze
-Ragıp Savaş-Fuat Tamer Tataroğlu
-Kerem Fırtına-Eren Eylül
-Nefise Karatay-Ahu Toros
-Tamer Yiğit- Ali Selçuk Toros
-Atilla Engin-Vural Seçkin
-Erdem Ergüney-Deli Hikmet
-Hakan Boyav-Kara
-Kuzey Vargın-Aksaçlı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ali Selçuk Pana Film Trabzon Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

polat alemdarmobilWeb@haberler.com:

12 senedir izlenen bu kvp hic bitmese ne kadar adam kadin olsede yine bize verdigi heyecanini yitirmiyo olene dek efsane olarak kalacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title