Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü için nefesler tutuldu!

Güncelleme:

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm için heyecan dorukta. Sabırsızlıkla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 238. Bölüm fragmanı yayınlandı. Pusu'nun son bölümüne damga vuran Ömer Baba'nın vasiyeti nelere sebep olacak merak konusu.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Yeni bölümde Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerini yine heyecan ve aksiyon dolu sahneler bekliyor. İşte detaylar..

Aynura eli kolu bağlı şekilde bomba düzeneğiyle ölüme terk ediliyor. KGT ekibinin kurtarmak için mücadele edeceği Aynura kurtarilabilecek mi? Tilki Andrei Türkiye'de ses getirecek eylemlerine devam ediyor. Komutan Sagir Türk polisi tarafından yakalanır. KGT'ye geri dönen Akif, yeni Ak Saçlı'dan yeni emirler alır. Cahit ve Fehmi yeni oluşturulacak konsey için kararlı bir şekilde yollarına çıkan engelleri aşarlar. Kurtlar Vadisi Pusu 238.bölümü ile yine izleyicilere heyecan dolu bir KVP bölümü izletecek gibi görünüyor. Detaylar ve çok daha fazlası 27 Kasım Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

Akif'e kurulan kumpas planı kusursuz bir biçimde işlemektedir. Brandon'ın istediği ortam oluşmuştur. O ve ekibi için her şey yolunda gitmektedir. Tabii, tek plan yapanın kendisi olmadığından habersiz...

Reşat, sert tavrının işlerini kolaylaştıracağını umarken, Fehmi'den gelen hamle bundan sonra atacağı adımları çok daha iyi düşünmesine neden olur. Polat Alemdar, büyük uğraşlar sonucunda da olsa nihayet Süha'yı bulur. Ne yazık ki sorularının cevabını bulmak yerine, daha zor sorularla karşı karşıya kalır. Peki, Süha'nın herkesten sakladığı büyük sır nedir?

Ömer Baba'nın sır vasiyeti..

Ömer Baba'nın vefatından sonra avukatı Polat Alemdar'ı bir vasiyetnamenin varlığından haberdar etmiş, ancak bu vasiyetnamenin üç kişinin nezaretinde açılabileceğini belirtmişti. Buna göre, Polat Alemdar, Hoca ve Süha Tarık bir araya geldiğinde vasiyet zarfı açılacaktı.

Uzun uğraşlar sonucunda Süha Tarık'ı bulmayı başaran Polat, avukata vasiyeti açtırınca hayatının sürpriziyle karşılaştı. Zarfın içinden çıkan kağıtlar boştu. Üzerinde hiçbir yazı yer almıyordu. Bunun ne anlama geldiğini bilen Süha Bey, Polat Alemdar'a ve Hoca'ya her şeyi anlattı.

Süha Tarık'ın anlattığına göre; Ömer Baba, yüzyıllardır süregelen Türk-İslam geleneğinin gizli bir üst akıl yapılanmasının bütün icraatlerı, eylemleri, sırları, hedefleri gibi her şeyi kaydeden, adeta bir hard-disk gibi çalışan Sır Katibi'ydi. Polat Alemdar bile babasının bu sırrını bilmiyordu. Ömer Baba'nın vefatıyla birlikte yeni Sır Katibi Süha Tarık olmuştu.

Süha Tarık, vasiyetnamenin açılmasından sonra gizli bir mekanda yer alan sır kitabına, seyirciyi daha fazla şaşırtan şu satırları yazdı:

"Eski Sır Katibi Ömer Candan'ın vasiyeti vesilesiyle Polat Alemdar ve Ak Saçlı'yla görüştüm.

Arabistan, Rumeli, Kafkasya coğrafyasında beklediğimiz siyasi değişimler ve savaşlar öncesinde merkezimize bağlı 52 ocağımızın ittifakla aldığı teklifi Polat Alemdar'a ilettim.

Yeni yüzyılda yürütülen örtülü operasyonların hem dini, hem milli kimliğimizi terörist ilan etmeye yönelik olduğunda hemfikiriz. Polat Alemdar, ocaklarımızın yetiştirdiği ve uzun süredir uyandırılmayı bekleyen ekibimizin lideri olmayı kabul etti. bugün güneşin doğuşundan itibaren Sır Hanesi'nde beklemeye başladı. Bana emanet edilen bilgileri bugünden sonra Polat Alemdar'la paylaşacağım.

Hilalin yıldızıyla buluşmasının tarihi bugündür."

Kurtlar Vadisi Pusu 238. Bölüm Fragmanı

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türkiye Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title