Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 237.Bölüm Fragmanı - Alemdar Her yerde Aranıyor !

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölümde aksiyon ve heyecan tavan yapmış durumda. Polis tarafından kırmızı bültenle aranan Polat Alemdar'ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Kurtlar Vadisi Pusu fragmanı ve KVP yeni bölüm hakkında detaylar..

Vadi severler ekran başına. KVP heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 237.bölüm fragmanı nihayet yayında. KVP severleri bomba gibi bir yeni bölüm bekliyor. Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölümde yaşanacakların özeti ve fragmanı haberimizin devamında..

Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölümde heyecanın dozu yine hiç düşmeyecek. Aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi bu hafta da beklentileri boşa çıkarmayacak bir bölümle ekranlarda olacak. Polat Alemdar geleceği adına radikal kararlar alıyor. Akif tutuklanmasının ardından yargılanması için getirildiği mahkemede silahlı saldırıya uğruyor. Tilki Andrei Türkiye'de ki uyuşturucu pazarını kontrolü altına almak için yeni oyunlar peşinde. Polat Alemdar'ın sağ kolu Timur İngiliz Lyon timinin eline geçer. Lyon timi Timur'u konuşturmak için çeşitli yöntemlere başvurur. Cahit Türk Polisinin de katıldığı bir operasyona gizlice sızar.. Aksiyonun dozunun bir an olsun düşmediği Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm 20 Kasım Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında.

Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölümde neler yaşanacak merak konusu. Vadi severlerin sabırsızlıkla bekledikleri yeni bölüm fragmanı şu sıralar yayınlanmak üzere. Dizinin takipçileri son bölümdeki gelişmelerden sonra bir sonraki bölümü iple çekiyor.

KVP Son Bölümde Neler Yaşanmıştı ?

Polis tarafından her yerde aranan Polat Alemdar'ın kaçışı daha ne kadar devam edecek ? Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçen haftaki bölümünde adeta bir suçlu gibi köşe bucak kaçan Polat Alemdar, polisin görmezden gelmesiyle peşindekilere izini kaybettirmişti. Akif ŞEDİD'in elinden kurtulmak için kendini Türkiye sınırlarından içeriye atmış, ancak Türk askeri tarafından tutuklanınca büyük bir şok yaşamıştı. Cahit ise kendisini deşifre etmekle tehdit eden İngilizleri Prens Harry'yi kaçırarak cevap vermişti. Tüm bu gelişmelerin yaşandığı KVP son bölümün ardından yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu. Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm fragmanı yapımcı firma tarafından yayınlandığı andan itibaren haberler.com adresinde..

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türkiye Lyon Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title