Haberler

Kurtlar Vadisi Ekibinden 'Haşhaşiler' Dizisi!

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi'ni yapan Pana Film'in yeni projesinin konusu 'Haşhaşiler' olacak.

Kulislerden sızan bilgilere göre, proje Selçuklu İmparatorluğu'nun en görkemli dönemlerini anlatacak. Yapımda Alparslan, Hassan Sabbah, Nizam-ül Mülk ve Ömer Hayyam gibi karakterler de yer alacak.

Yeni dizinin en ilginç detayı ise Haşhaşiler olacak tabii ki...

Hassan Sabbah'ın liderliğini yaptığı 'Haşhaşi'lerin teşkilatının da Selçuklular'a yönelik faaliyetlerinin de anlatılacağı dizide Alamut Kalesi de var.

OYUNCU KADROSU SIR GİBİ SAKLANIYOR

Pana Yazım Grubu tarafından kaleme alınan yapımın tarih danışmanlığını Prof. Dr. Mehmet Çelik yapıyor. Oyuncu kadrosu sır gibi saklanan yapımın yakında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Pana Film'in yakın dönem planları arasında dizi projesi ile birlikte 'Alparslan' konulu bir film de yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ömer Hayyam Selçuklu Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (62)

nizamettinmobilWeb@haberler.com:

Farkli dizilerd cekilebilir. Bilalin gemicikleri, KACAKsaray . Hazimsiz ruhlar. Muta duskunleri. Yolsuzluk maceralari

30
27
yanıtYanıtla
gariban:

ulan 17 ve 25 aralik hirsizliklarinda hashasiler dizisini izledik sizin cevirmenize gerek yok

25
22
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

O DA BUNUN GİBİ SAÇMA SAPAN BİŞEY OLACAĞI KESİN.

17
19
yanıtYanıtla
sezer:

genclerimizin beyinlerini böyle diziler yikiyor. Kurtlar vadisi izleyen genclerin dünya görüsü degisiyor ve agresif oluyorlar.

14
22
yanıtYanıtla
Tülin:

Hırsızlar film çevirttiriyor.

22
13
yanıtYanıtla
kemalmobilWeb@haberler.com:

Nekadarda ugraşsalar guzel insanlara leke suremezler

28
7
yanıtYanıtla
VATAN:

GÖTÜRENLER diye yapsalar daha sağlam olurdu en azından götürenlerin resmi belgeleri var

12
22
yanıtYanıtla
osmanmobilWeb@haberler.com:

Ismarlama ve iftira dizileri mide bulandiriyor

23
9
yanıtYanıtla
AGA:

Hırsızlar, vatan hainleri gibi diziler çekerlerse daha iyi olur.

25
7
yanıtYanıtla
rüzgarMobil-ANDROID:

akp nin cemaaten intikam alamadığı anlaşılıyor.

23
8
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title