Haberler

Kurtlar Vadisi Dizisinde Kriz Yaşanıyor

Güncelleme:

Vadi'de yeni yayın döneminde reytingler yüksek olmadığı için para, bunun yanı sıra da gün sorunu yaşanıyor. Yeni dizisi için Perşembe gününü isteyen Halit Ergenç ve Pana Film karşı karşıya geldi.

Ekranın fenomen dizisi 'Kurtlar Vadisi'nin sezon finali henüz yapılmadan yeni yayın döneminde yine Kanal D'de ekrana geleceği gündeme gelmişti. Ancak bu konuyla ilgili ciddi bir krizin olduğu ortaya çıktı. Gelen son bilgilere göre kanal ile Pana Film anlaşma yapamadı.

HEM PARASAL HEM DE GÜN SORUNU

İddiaya göre krizin sebebi hem parasal ve hem de gün sorunu. Reytingler eskisi kadar yüksek olmadığı için karşılıklı talep edilen ücretler iki tarafı da memnun etmedi.

HALİT ERGENÇ DİZİSİNİ PERŞEMBEYE ALDIRMAK İSTİYOR

İkinci büyük sorun ise Kanal D'nin Halit Ergenç'in 1918 dönemini anlatan 'Vatan Haini' dizisini perşembe gününe almak istemesi. 'Kurtlar Vadisi' 13 yıldır "aynı gün aynı saat" sloganıyla yayında olduğu için Pana Film gün değişikliğine yanaşmıyor.

KANAL DEĞİŞTİREBİLİR

Bu krizler aşılamadığı için de 'Kurtlar Vadisi'nin B planı yine kanal değiştirmek olabilir. Dizinin eski kanalı Atv'ye geçmesine ise sektör imkansız gözüyle bakıyor. Bunun nedeni ise Atv'de 'Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın kanlı bıçaklı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz'ın 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin olması.

MERAKLA BEKLENİYOR

Pana Film yeni bir kanalla mı anlaşacak yoksa Kanal D'nin şartlarını mı kabul edecek merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halit Ergenç Pana Film Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

HUBA BUBA:

BU DIZININ TADI KALMADI ARTIK SAKIZ SONUN SONUNA ERDI

10
18
yanıtYanıtla
kemal öztürk:

bu dizi fitne fesat oluşturmak için yapıldı! kurtlara pusu kuruldu! bu bir ŞİA ve siyon yapımıdır! sırf subminal içeren dir dizi! oyle subminalerki seni 10 yıl sonra yapılmayı planlayan olayları onların istediği gibi tepki vermeye yönelik bir subminal! ne de olsa tamamen hayal ürünü dimi:) fakAT işlediği konuları çok güncel! son zamanlar deşifre oldukları için abdülhey fotoğrfı da kullanılmış:)

10
4
yanıtYanıtla
mert:

vadi zaten eskisi gibi deil eski senarisler gitdi vadide çıkmaza girdi acaba bundan sonra nasıl devam edecek merak ediyorum:)Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

4
3
yanıtYanıtla
tv8:

Koş Koş acun beyin Kanalına koşun Tv 8 i, yi olur

2
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

adamların beyni okundu işınlama yapıldı saçmalıklar başladı 2010da zaten saçmaladılar en büyük KEMAL SUNAL

1
0
yanıtYanıtla
İsa:

Son Kanal Devletimizin Televizyonu TRT 1 olsun. . . Mükemmel izlenir orada. . .

0
1
yanıtYanıtla
fatih güçlü:

Zaman zaman oyuncu ve senaryodan dolayı dizi sekteye uğramış olabilir ama kendini yenilemesini de bilirler kurtlar da biterse ben fabrikada çay molalarında ne izliycem akıllı telefonlar sağolsun yükleyip yükleyip izliyorum hele gece vardiyelerinde tam uyku bastığı sırada açıyorum bi sahne hiç bişeyim kalmıyo o yüzden polat dan ALLAH razı olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title