Haberler

Kurtlar Vadisi, 1 Yılda İnternette 1 Milyar 860 Milyon Kez İzlendi

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye'nin internette en çok izlenen dizisi olma özelliğini açık ara sürdürüyor. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı dizi Kanal D ekranlarında yayınlandığı perşembe günleri ekranlara ambargo koyarken, internette de rekor üstüne rekor kırıyor.

4 MİLYONU AŞKIN İZLEYİCİ

Kurtlar Vadisi Pusu'nun her bölümü internette de 4 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşıyor… Dizinin yeni sezon bölümleri Kanal D'nin internet sitesinde her hafta ortalama 2 milyon kişi tarafından izlenirken, Kurtlar Vadisi Pusu'nun resmi Youtube kanalında ise 2 milyonun üzerinde seyirci tarafından takip ediliyor.

35 BİN YIL

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Youtube'da yayınlanan bölümleri 1 Ocak-31 Aralık 2015 tarihleri arasında toplam 1 milyar 860 milyon kez izlendi. İzleyicilerin dizi başında geçirdikleri toplam süre 18 milyar dakika olarak kayıtlara geçerken bu rakam ise 35 bin yıla denk geliyor.

DÜNYA İZLİYOR

Türkiye dışından, Orta doğu, Kuzey Afrika, Balkanlar, Türk Cumhuriyetleri ve Avrupa'dan izleyici kitlesini kendine çeken Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye'nin en önemli uluslararası markaları arasında yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Necati Şaşmaz Kanal D Türkiye Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

mehmet:

izleyenlere bakıyorum da yüzde 99 zeka seviyesi düşük insanlar. futbol gibi aynı şeyi seyredip duruyorlar yıllardır

10
12
yanıtYanıtla
HASAN:

20 YIL DAHA DEVAM ETSE İZLENİR DURMAK YOK YOLA DEVAM

13
6
yanıtYanıtla
Hanife Sevinç Mobil-ANDROID:

Artık Var Ya Gına geldi bu diziden.. Daha nereye kadar sürecek... Neyine bakıyorlar bu herifin anlamadım.. Adam elinde tabanca. karşısında otomotik tufekli uzun namlulu yirmi tane adam var.. hepsini tek tek öldürüyor hiç boş yok tek kurşun la.. insanları bu kadar aptal yerine koymayın.. ama malı da götürüyorlar.. darphane gibi para basıyorlar.. Allah akıl fikir versin...

8
11
yanıtYanıtla
ASABİ:

LA BU DİZİYİ KİM İZLİYOR VAKİT ÖLDÜRECEK BAŞKA İŞLER BULUN GİDİN İŞİNİZE GÜCÜNÜZE

10
9
yanıtYanıtla
MANİSA''LI ALİ:

BIKTIK BU MAFYA DİZİLERİNDEN. GENÇLİĞİ ŞİDDETE ÖZENDİRİYOR. BU TÜR DİZİLERE KİM İZİN VERİYOR ALLAH AŞKINA. BU ÜLKENİN HİÇ Mİ SAHİBİ YOK.

11
7
yanıtYanıtla
giresun:

polat ve 3 maymunlari bir yeri basiyor. adamlari saklaniyor agac araba felan arkasinda ama polat ne yapiyor 20 tane mermi yagdiran adamin üstüne yürüyerek gidiyor. bu 20 düsman nasil ates ediyorda mermiler polatin 100 yanindan vile gecmiyor. adam artik o kadar yorulmuski saklanmaya iihtiyac bile duymuyor, be gafil yeter artik bitir

7
8
yanıtYanıtla
ElazığlıMobil-ANDROID:

durmak yok yola devam dünyada izlenecek tek dizidir

8
4
yanıtYanıtla
ömer faruk çetin:

daha iyisini yaptılar da izlenmedi mi? bel altı diziler devam ettikçe vadi final yapmaz. . yapmaya gerek bile duymaz

12
0
yanıtYanıtla
ÇARIKLI MİLYONER:

bir bölümünü dahi seyretmemiş ancak mecburi olarak bazen kısımlarını görmek zorunda kaldığım bu diziyi ve karekterleri hiç sevmem. şu anda işlenen cinayetlerin yüzde seksenin suçlarının yüzde sekseninin bunlara özenen geri zekalı gençler tarafından oluştuğunu düşünüyorum. dizide hepsi kabadayı tipler vuran kıran öldüren tipler. gidip filistini, israili tek başına yerle bir eden tipler. . .

4
7
yanıtYanıtla
sanane:

bi öl bi bit artık ! gündem bu kadar karışıkken bi defolun şu tv den ülke ile alakalı birşeyler görelim !

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title