Haberler

Kurtlar'ın Abdülhey'i Çiçeğin Başkentinde

Bayındır, bir ünlü ismi daha ağırlıyor. Türkiye'nin fenomeni Kurtlar Vadisi dizisinin önemli karakterlerinden "Abdülhey" adıyla izleyici karşısına çıkan oyuncu Kenan Çoban, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in misafiri olarak ilçeye geldi. Kenan Çoban, Bayındır'ı yapılan son restorasyonlarla çok otantik bulduğunu belirterek "Bayındır'ı İstanbuldan çiçekleriyle tanıyordum. Ama şimdi gördüm ve hayran kaldım" dedi.

Çiçeğin Başkenti Bayındır'a gelerek AK Partili Belediye Başkanı ve başkan adayı Mehmet Kertiş'in konuğu olan ünlü oyuncu, gece belediye tarafından restore edilerek konaklamaya uygun hale getirilen Tarihi Hükümet Konağı'nda kaldı. Ertesi gün belediyeye gelerek Başkan Mehmet Kertiş'i makamında ziyaret eden ünlü oyuncu Çoban, kapıda başkan tarafından karşılandı. Belediyeyi gezen Kenan Çoban, dekorasyonu çok beğendiğini belirterek şunları söyledi: "İstanbul'da Bayındır'ın methini çok duydum. Kenti süsleyen çiçeklerin burada yetiştirildiğini öğrenince merakım bir kat daha arttı. Başkan Sayın Mehmet Kertiş Bey'in davetini alınca koşup geldim. İyi ki gelmişim." Başkan Mehmet Kertiş'le makamında bir süre sohbet eden Çoban, Bayındır'ın tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.

Hacı Sinan Camii ve Külliyesi, Bayındır Kültür Merkezi, Ermeni Kilisesi, İstasyon Restoran gibi tarihi mekanlar ile çiçek üretimi yapılan seraları gezen Kenan Çoban, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hakikaten Bayındır, adından da anlaşılacağı üzere bayındır (imar edilmiş) bir kent haline getirilmiş. İnsanlarının sıcakkanlılığı beni etkiledi. Tarihi ve doğal güzelliklerin bir araya geldiği bu kentin ülkemizin önemli değerlerinden biri olduğuna inanıyorum."

BAYINDIR SAFRANBOLU OLACAK

Ünlü bir oyuncuyu Bayındır'da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını kaydeden Başkan Mehmet Kertiş de, şöyle konuştu: "Kendisi çok mütevazi bir insan. Bizi kırmadı ilçemizi ziyaret etti. Tarihi ve doğal güzellikleri mükemmel bulduğunu, hele konakladığı restore ettiğimiz Hükümet Konağı'na hayran kaldığını, böyle bir mekanda hiç kalmadığını söyledi. Bu iltifatlar bize şevk veriyor. Bayındırlı hemşehrilerimizin kendisine olan ilgisi Kenan Bey'i mutlu etti. Biz, Bayındır için önümüzdeki dönem çok büyük hamleler planlıyoruz." Bayındır'ı bir film platosu haline getireceklerini anlatan Kertiş, sözlerini şöyle tamamladı: "Tatar Ramazan dizisinin bazı bölümleri burada çekilmişti. Bunun arkası gelecek. Belki de Kurtlar Vadisi'nin bir bölümü bile Bayındır'da çekilebilir. Ayrıca biz, Bayındır Han'ın kurduğu bu ilçeyi, bir Safranbolu yapacağız. Jeotermal kaynakları termal kaplıcalarla hayata geçirecek ve Bayındır'ı turizmin gözdesi haline getireceğiz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mehmet Kertiş Kenan Çoban Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title