Haberler

Kurtalan'da Kayıp Engellinin Cesedine STK'lardan Tepki

Güncelleme:

Kurtalan'da bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, düzenledikleri basın açıklamasıyla, kayıp engelli gencin ölü bulunması ve uyuşturucu kullanımına tepki gösterdi.

Kurtalan'da kayıp engellinin cesedinin bulunması Kurtalan ilçesinde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, düzenledikleri basın açıklamasıyla, kayıp engelli gencin ölü olarak bulunması ve uyuşturucu kullanımına tepki gösterdi.Sanat Sokağı'nda bir araya gelen ve aralarında Diyanet-Sen ile Kurtalan Ziraat Odası Başkanlığı'nın bulunduğu bazı sivil toplum kuruluşları, kaybolan ve bir süre sonra cesedi bulunan bedensel engelli Nesip Gürdap ve uyuşturucu kullanımına tepki göstermek için bir araya geldi.Toplanan grup adına açıklama yapan Muhsin Ezer, engelli gencin ölümüne neden olanların en feci şekilde cezalandırılması gerektiğini ifade etti.Yakın zamanda ilçede hırsızlık, gasp, uyuşturucu madde kullanımı ve kumarda artış yaşandığını ileri süren Ezer, şunları kaydetti: "Bu şirin ve güzel ilçemizde hırsızların korkusundan artık evlerimizde rahat uyuyamaz hale geldik. Esnaflarımız işyerlerini kapatıp evine gönül rahatlığı ile gidemez oldu. Uyuşturucu ve madde bağımlılarından dolayı çocuklarımız okullarına yalnız ve rahat bir şekilde gidip gelemez oldu. Bahis ve kumar illetinden dolayı ilçemizde yıkılan yuvaların sayısı her geçen gün artış göstermektedir. İlçemizin büyüklerini, yetkililerini, kanaat önderlerini ve sözü geçen herkesi bu kanayan yaraların tedavisi için göreve davet ediyoruz."Yapılan basın açıklamasının ardından ölü bulunan Gürdap için dua edildi. -Kurtalan'da kayıp engellinin cesedinin bulunması-Diyanet-Sen ile Kurtalan Ziraat Odası Başkanlığı

Kaynak: AA / Güncel

Diyanet Sen Kurtalan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title