Haberler

Kurtalan'da "Engelsiz Yaşam" Kampanyası

Kurtalan Belediyesi, başlattığı "Engelsiz Yaşam" kampanyası çerçevesinde akülü tekerlikli sandalye yardımlarına devam ediliyor.

Kurtalan Belediyesi, başlattığı "Engelsiz Yaşam" kampanyası çerçevesinde akülü tekerlikli sandalye yardımlarına devam ediliyor.

Kampanya kapsamında belediye bahçesinde düzenlenen törende, 22 yaşındaki doğuştan engelli Ömer Aydın'a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Burada konuşan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, her ay ilçede tespit ettikleri engellilere tekerlekli sandalye hibe ettiklerini söyledi.

Görev süresi boyunca ilçedeki engellilere akülü tekerlikli sandalye yardımlarını sürdüreceklerini ifade eden Başkan Karaatay, "Engelli vatandaşlarımızın tespiti için gönüllü olarak çalışan ve kendisi de bedensel engelli olan Yahya Menak kardeşimizin destekleriyle akülü sandalye yardımlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.  Engellilerimizin sevinçlerine tanık olmak bize daha fazla çalışma hırsı veriyor" dedi

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Aydın Kurtalan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title