Haberler

Kurtalan'da "Çocuk İhmal ve İstismarına Karşı Bilinçlendirme" Toplantısı

Kurtalan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle "Çocuk İhmal ve İstismarına Karşı Bilinçlendirme" toplantısı düzenlendi.

Kurtalan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle "Çocuk İhmal ve İstismarına Karşı Bilinçlendirme" toplantısı yapıldı.

Kurtalan Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya, Kaymakam Mustafa İmamoğlu, Emniyet Müdürü Haluk Tuna, Milli Eğitim Müdürü Ercan Metin, Müftü Muhammed Özdemir, öğretmenler ve din görevlileri katıldı.

Kaymakam İmamoğlu, toplantıda, toplumda yaşanan çocuk ihmal ve istismarları konusunda her bireyin sorumluluğunun olduğunu belirterek, kaymakamlık olarak halkın bilinçlendirilmesi için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ise çocuk ihmal ve istismar konusunun toplumun bilinç düzeyini yükseltmede eğitimin başlangıç noktası olduğunu anlatarak, konunun önem ve hassasiyetini vurguladı.

Emniyet Müdürü Tuna da çocuk ihmal ve istismarının yasal yönden yükümlülüklerini açıklayarak, küçük yaşta çocuklara imam nikahının kıyılmaması konusunda imamları uyardı. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa İmamoğlu Ercan Metin Kurtalan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title