Haberler

Kurt'tan Bir Günde 11 Köy Ziyareti

Güncelleme:

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, 30 Mart seçimlerine kısa bir süre kala ziyaretlerini sıklaştırdı. 1 günde 11 köy ziyaret eden ve ziyaret ettiği köylerde vatandaşlardan büyük ilgi gören Kurt, hizmete talip olduğunu yineliyor.

AK Parti Sur İlçe Başkanı Şafak Yontürk ve meclis üyeleri ile birlikte Bağıvar, Seyfimülik, Karpuzlu, Alabalık, Harmanlar, Baroğlu, Malyazı, Kumrucak, Kengerli, Kumlucat, Mermer, Gültepe, Sayarlar ve Çubuklu olmak üzere 11 köyü ziyaret eden Kurt, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bazı köylerde taziye ziyaretlerinde de bulunan Kurt, köylülerin sıkıntı ve sorunlarını da dinliyor.

SUR'U AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Kurt, tarihi güzellikleri ile Sur İlçesi'ni AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmanı vaktinin geldiğini ifade ederek, "Gittiğimiz her köyde ve mezrada vatandaşlarımız artık hizmet istiyor. 15 yıldan bu yana hizmet anlamında tek bir çivi dahi çakılmadığını öğrendiğimizde üzülüyoruz. Ve diyoruz ki; artık köylerin, mezraların ve kent merkezlerinin gerçek anlamda hizmetle tanışması gerektiğini ifade ediyoruz. Biz belediyecilik anlamında rüştümüzü ispatlamış bir partiyiz. Merkezi hükümetin kaynakları ile hizmetin en güzelini getirmeye hazırız. Yeter ki vatandaşlarımız, 30 Mart'ta bizi desteklesin. Hayata geçireceğimiz çok sayıda projeler ile bu kentin çehresini ve makus talihini değiştirmeye talibiz. Vatandaşlarımızın bize ilgisi çok fazla. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Abdurrahman Kurt Ak Parti Karpuzlu Bağıvar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title