Haberler

AK Partili Kurt, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

AK Parti Sur İlçe Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Sur İlçe Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Suriçi'nde bulunan Ziya Gökalp, Melik Ahmet ve İskenderpaşa mahallelerini ziyaret eden Kurt, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında halkın sorunlarını ve isteklerini not alan Kurt, çocuklara da büyük ilgi gösterdi. Daha sonra İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kurt, Sur ilçesi için geliştirdikleri projeleri broşür olarak dağıttıklarını belirti. Problemlerin aşılması için özellikle yaptıkları projelerin bulunduğunu ifade eden Kurt, göçün meydana getirdiği travmalar ile ilgili sosyal projelerin önemine değindi. Kurt, "Bu şehir dünyada eşine çok az rastlanacak derecede zenginliklere sahip olan bir şehirdir. Bu hazine kapağının içi açılması ve içindeki zenginliğin bütün topluma dağıtılması için elimizden geleni yapacağız. Bizim gezdiğimiz sokaktaki bütün insanlar bunun farkındadır. Altın bir kumaşı iyi bir terziye teslim etmekle ilgili bir bilinç oluşmuş ve bu altından kumaş hepimizin ihtiyacını karşılayacak bir elbise üreteceğiz. ve bu elbise içerisinde bu açık hava mülteci kampında, dünyanın tarihi mirası arasında ve dünyanın her köşesine, tarihe, doğaya ve insanlık tarihine ilgi gösteren bir merkez haline getireceğiz" dedi.

Bu şehri ayağı kaldırmak için çok güçlü projelerinin olduğunu dile getiren Kurt, "Biz burayı tarih, sanat merkezi olarak düşünüyoruz, bu hizmete layık gösterildiğimde halkımız tarafından, başta görmüş olduğunuz çocuklarımız olmak üzere bu şehirde yaşayan bütün çocuklarımıza bu zenginlikleri paylaşıp ayağa kaldırmak için ciddi projelerimiz olacaktır. Merkezi hükümet AK Parti hükümeti bu konuda çok hevesli ve ciddi anlamda talep etmekte. Halkımız da bu hizmetin önünü açmak için 30 Mart'ta sandığa gidecek ve doğru kararı vereceklerdir. Allah'ın izniyle bu mülteci kampına dönüşmüş tarihi mirasımıza bir dünya mirası oluşturacak şekilde halkımızın karşısına çıkacağız. Umarım başarılı oluruz, halkımız düşmüş olduğu yerden ayağa kalkar ve bir daha düşmemek üzere medeniyetler tarihine önemli bir imzayı atar" diye konuştu.

Kurt, gezilerinin ardından seçim bürosuna gitti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Kurt Melik Ahmet Ziya Gökalp Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title