Haberler

Kürt Güzele IŞİD'ten Tehdit: Bize Katıl Yoksa Seni Kaçırırız

Güncelleme:

Irak'ta 1972 yılından beri ilk kez düzenlenen güzellik yarışmasının galibi Kürt asıllı 20 yaşındaki Şeyma Kasım Abdülrahman IŞİD tarafından tehdit edildi.

TEHDİTLERE KULAK ASMIYOR

IŞİD'li teröristler Kerküklü Kürt güzelle iletişime geçerek, eğer kendilerine katılmazsa Şeyma'yı kaçıracaklarını ve ona zarar vereceklerini söylediler. Buna karşın Irak'ın en güzel kadını seçilen Şeyma tehditlere kulak asmayacağını ve IŞİD'e asla katılmayacağını belirtti.

"HİÇBİR ŞEYDEN KORKMUYORUM"

Şeyma sözlerinin devamında; "Iraklı kadınların toplumdaki varlığını kanıtlamak istiyorum ve Iraklı kadınlar da aynı erkekler gibi haklara sahip olmalılar. Hiçbir şeyden korkmuyorum çünkü yanlış bir şey yapmadım bu yüzden kendime güvenim tam. Irak'ın gelişme kaydettiğini gördükçe mutlu oluyorum. Güzellik yarışması büyük bir organizasyondu ve insanların yüzüne bir tebessüm getirdi" açıklamalarında bulundu.

190 KİŞİ KATILMAKTAN VAZGEÇMİŞTİ

43 yıl aradan sonra düzenlenen güzellik yarışmasına 200 kişi başvurmuş, tehditler sonrasında yarışmaya sadece 10 aday katılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Irak Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (81)

selin:

ne yalan soyliyeyim kurt erkekleri turk erkeklerinden daha canli benim gorusum kirici olmak istemem

67
30
yanıtYanıtla
edebalı:

artık bırakalım bu türk kürt davasını. sabah kalkıca, okulda, askerde, işte, çarşı pazarda hayatın her yerinde birlikteyiz bir canız. ayrım yapan alçakların oyununa gelmeyelim derim şahsen. belki hatalıyım ama düşüncem bu.

86
5
yanıtYanıtla
1:

BU SİTEDE GELENEK HALİNE GELMİŞ . 2 HAFTADA BİR KÜRT KIZI BULUP HABER YAPIYORLAR . ALLAH İÇİN GERÇEKTEN GÜZEL KIZLAR SÖZÜM YOK . BİŞEYİ MERAK ÇOK MERAK EDİYORUM . BUNLAR KÜRT İSE BİZİM BU SOKAKLARDA TV LERDE GÖRDÜKLERİMİZ NEY ACABA . BU KIZA BAKIN BEYAZ TENLİ MESELA . DOĞUDAKİ HALKA BAKIN HEPSİ KARA KURU ÇİNGENE GİBİ BİŞELER. ONLAR BÜYÜK İHTİMALLE KÜRTTEN ÇOK ERMENİ OLMA İHTİMALLERİ DAHA YÜKSEK .

45
42
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Haddinizi aşmayın. . sabahtan akşama kadar kürt düşmanlığı yapıyorsunuz. . gün gelir devran döner bu ırkçı haberleri size yedirenler çıkar.

64
11
yanıtYanıtla
mardin:

Kürtleri reklam etmekten vazgeç alçak medya samimiyseniz kürtlerin sorununu dile getirin

51
15
yanıtYanıtla
Mg3:

Yalan kürtlerden bu kadar güzel çıkmaz

22
42
yanıtYanıtla
antipkk:

Allah dileseydi senide Kürt olarak yaratirdi! Bu Lafim Kürtler icinde gecerli yani Irkcilara!

yanıt3
yanıt8
vatan:

Ulan bu hain kürtlerin güzel kızlarıda varmış. karayılan bunu nasıl görmemiş neden dağa kaldırmamış? Sen IŞİD''in eline geçersen halin ne olur biliyormusun? Yezidi kadınlara sor bak.

14
39
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜKIZ06:

PİS ABAZALAR..

yanıt7
yanıt5
ülkücü:

bütün etekliler kurtarsın haydi

20
28
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title