Haberler

Kurt Adam Gibi Görünüyor, Tedavi Edilemiyor

Güncelleme:

Kurt adam sendromuna yakalanmış olan küçük kızın, tedavi olduğu cihazın bozulması neticesinde vücudundaki kıllar tekrar uzamaya başladı.

Brezilyalı beş yaşındaki kız, yaygın bilinen adıyla kurt adam sendromundan muzdarip ve hastanedeki cihaz arızalandığı için küçük kızın tedavisi durdu.

TÜM VÜCUDU KILLARLA KAPLI

Kemilly Vitoria Pereira de Souza'ya aşırı kıllanma(hypertrichosis) teşhisi kondu. Beş yaşındaki Kemilly'nin nadir görülen bu rahatsızlıktan ötürü bütün vücudu kıllarla kaplı. Dudakları ve burnu normalden daha büyük. Ailesi, küçük Kemilly daha düzgün bir tedavi görebilsin diye, 2013 yılının aralık ayında yaşadıkları şehirden 1287 km uzakta olan Goiania kentine taşındı.

HASTANE CİHAZI TAMİR ETTİREMİYOR, YENİSİNİ DE ALAMIYOR

Hastane yetkilileri çözüm üretmeye çabalasa da tüyleri alan cihazın arızalanması sonrasında maddi imkansızlıklar sebebiyle ne cihazı tamir ettirebildi ne de yerine yenisini temin edebildi. Annesi, Kemilly'nin rahatsızlığına rağmen okulda bir sıkıntıyla karşılaşmadığını ama ileri ki hayatında ön yargılarla karşı karşıya kalabileceği endişesi taşıdığını ifade etti.

İKİ YILDIR UYGULANAN TEDAVİ BOŞA GİDEBİLİR

Hastanedeki cihazın bozulmasından sonra, geçen son beş ayda küçük kızın durumu kontrolden çıkmış durumda. Kemilly'nin yüzünde ve kollarında kıllar gözle görünür şekilde tekrardan uzadı. Tedavisiz geçen son beş ay sonrasında ailesi ve doktorları, iki yıl boyunca uygulanan tedavinin yitip gideceği kaygısını duyuyor.

CİHAZIN TAMİRİ İÇİN GEREKLİ PARÇA SADECE İSRAİL'DE

Hastane sözcüsü, küçük kızın tedavisinde kullanılan cihazın bozulduğunu, bir parçaya ihtiyaç duyduklarını, cihazı tamir edecek bu parçanın da sadece İsrail'de üretildiğini söyledi. Hastane bir lazer cihazının kiralanması için sözleşme imzalamış olsa da kiralanan cihazın küçük çocukların tedavisinde kullanılamayacağı açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İsrail Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Fatma Kıran:

ilerde mutlaka bu kıllar dökülür , geçici bir hormon bozukluğu gibi görünüyor, allah sabır versin

16
0
yanıtYanıtla
tebrikler haber şahane:

''Kemilly''nin yüzünde ve kollarında kıllar gözle görünür şekilde tekrardan uzadı. '' hakkatende öyle. . gözle görülecek kadar uzadı, haber içeriği ile video ikkez bukdaar tuttu. . . . şeftali tüyü olsa goremezdik şahane haber

2
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YAZIK OLMUŞ YAA

2
0
yanıtYanıtla
1:

allahım gülen yüzünü aydınlatsın

2
0
yanıtYanıtla
MELİK:

Lütfen şu reklamların dozunu bu kadar kaçırmayın, haberlerden çok reklam izliyoruz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title