Haberler

Tartışma Sırasında Suriyeli Çocuğu Vuran Polis Tutuklandı

Güncelleme:

Bağcılar'da, iki kişiyle tartışmaya giren polis, silahını ateşledi. Silahtan çıkan kurşunlar 6 yaşındaki Suriyeli Zeliha Cumo'nun canını aldı. Polis memuru tutuklandı.

Bağcılar'da, iki kişiyle tartışırken silahıyla ateş edip bir kız çocuğun ölümüne neden olduğu iddia edilen polis memuru, tutuklandı.

KÖR KURŞUN SURİYELİ KIZI ÖLDÜRDÜ

Alınan bilgiye göre, Güneşli'de iki kişiyle tartıştığı sırada silahıyla ateş edip, bu sırada kaldırımda yürüyen 6 yaşındaki Suriyeli kız çocuğu Zeliha Cumo'nun ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan polis memuru A.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Polis memuru A.A. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

KÜÇÜK KIZ KALDIRIMDA YÜRÜYORDU

Güneşli Meydanı'nda dün Coşkun A. ve yanındaki bir kişi ile tartışan sivil giyimli polis memuru A.A. çıkan arbedede silahını ateşlemişti. Kaldırımda yürürken kurşun isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Suriyeli Zeliha Cumo, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Bağcılar Güneşli 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (2)

süleyman BABA:

bu devletin kanunu var. hukuku var. birileriyle sorun yaşıyorsanız polis dahi olsanız hukuka ve yasalara göre hareket etmek zorundasınız. orda ölen çocuk bizim veya yakınımızın çocuğu olabilir. ortada lüzumu dışında gereksiz bir silah kullanma olayı vuku bulmuş ve neticede masum bir çocuk hakkın rahmetine kavuşmuş. bunu yapan adalet karşısında vede ahirette karşılığını fazlası ile alacaktır.

2
0
yanıtYanıtla
asil TÜRK:

topu topu suriyeli. Kim oluyorda trde kavga ediyor. . avrupa ülkelerinde suriyeli götmenleri insan yerine almıyorlar ve bencede insan değiller. . polisim onu kazara vurmuştur. . . ve polisi linç etmek isteyen çapulcular. . siz insanmısınızz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title