Haberler

Kursiyerlerden Yıl Sonu Sergi Açılışı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Umurbey ve Çardak beldelerinde 'Yıl Sonu Sergi' açılışı yapıldı.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Umurbey ve Çardak beldelerinde 'Yıl Sonu Sergi' açılışı yapıldı.

Lapseki Halk Eğitim Merkezi tarafından çeşitli dallarda açılan kurslarda başarılı olan kursiyerlere belge töreni düzenlendi. Umurbey Belediye düğün salonunda yapılan belge töreni saygı duruşunun yapılmasının ardından istiklal marşının okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını ise Lapseki Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Akman yaptı. Akman "Halk Eğitim merkezi müdürlüğü olarak

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, azimli ve kararlı şekilde Milli Eğitim Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda halkımızın eğitim seviyesini yükseltmek ve yüceltmek öncelikli görevimizdir. Halkımızın eğitimine büyük önem veriyoruz özelliklede kadınlarımızın eğitimi bizim için çok önemli. Çünkü biz inanıyoruz ki ülkemizin kalkınması, güçlenmesi kadınımızın eğitimine bağlıdır. Bu vesileyle halkımıza teşekkür ediyor kadınlarımızın eğitimine yönelik faaliyetlerimizin artarak devam edeceğinin bilinmesini istiyorum. Başarılı olan kursiyerlerimizin mesleklerini icra etmelerine, kendilerine ve ülke ekonomisine katkıda bulunacaklarına inancım tamdır. Bu duygularla kursiyerlerimizi tebrik ediyor bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Müdür Akman'ın konuşmasından sonra belge almaya hak kazanan kursiyerlere Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, Umurbey Belediye Başkanı Vedat Özkan, Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş, Şube Müdürleri Durmuş Yaylacı, Hakkı Güzel, Umurbey Ortaokul Müdürü Sezgin Tuna, Umurbey İlkokul Müdürü Ahmet Akyol ve Hasan Acar verdiler. Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı ve Umurbey Belediye başkanı Vedat Özkan birlikte sergi açılışını gerçekleştirdiler. Umurbey düğün salonunda düzenlenen programa Lapseki Emniyet Müdürü Murat Sarı, Jandarma komutanı üst teğmen Emrah Avdan, Gençlik Hizmetleri ve spor müdürü Cihat Gündüz, Halk Eğitim merkezi müdür yardımcısı Şükriye Özkan Gür, Deniz bank müdürü Recep Gültekin ve kursiyerlerin yakınları kurs öğretmenleri ve vatandaşlar katıldılar. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vedat Özkan Çanakkale Lapseki Umurbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title