Haberler

Kursiyer Hanımlardan Özgüven'e Teşekkür Ziyareti

Konya’nın Ereğli ilçesinde Müfide Aziz Sayın Halk Eğitim Merkezi Müdürü, usta öğretici ve kursiyerler Belediye Kültür Merkezi kapılarını yıl sonu sergisi için kendilerine açan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Konya'nın Ereğli ilçesinde Müfide Aziz Sayın Halk Eğitim Merkezi Müdürü, usta öğretici ve kursiyerler Belediye Kültür Merkezi kapılarını yıl sonu sergisi için kendilerine açan Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Müfide Aziz Sayın Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Yalçın, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde açtıkları kurslarda verdikleri emeğin karşılığını Belediye Kültür Merkezinde açtıkları sergi ile aldıklarını ifade ederek, "Bu sergini açılmasında Belediye Başkanımız Özkan Özgüven'den büyük destek gördük. Kendisine bize sağladığı kolaylık ve olanaklar için teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Halk Eğitim Merkezine kayıtlı Ereğli genelindeki kursiyerlerin el emeği göz nuru dökerek ortaya çıkardıkları eserler halkımızın beğenisine sunuldu. Güzel eserlerin ortaya çıkarıldığına bu sergi ile şahit olduk. Bu eserlerin sadece sergilenmesini değil Pazar oluşturularak satışlarının da yapılmasını arzu ediyorum. Böylece kursiyerlerin yıl boyunca gece gündüz demeden büyük bir titizlikle ortaya çıkardıkları bu eserler değerlendirilmiş ve kursiyerlere ekonomik olarak geri dönmüş olacak ve o zaman bu serginin karşılığı alınmış olacak. Ben tüm kursiyerlerimizi kutluyor, başarılar diliyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özkan Özgüven Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title