Haberler

Kürek Milli Takımı'nda Hedef Olimpiyatlar

Kürek Milli Takımı’nın Muğla Köyceğiz kampı başladı.

Kürek Milli Takımı'nın Muğla Köyceğiz kampı başladı. 20 gün sürecek olan kampa 12 milli sporcu katıldı.

Köyceğiz gölünde günde iki antrenmanla çalışmalarını sürdüren millilerin hedefi Brezilya'nın Rio kentinde yapılacak olan olimpiyatlara katılmak.

Hedeflerinin olimpiyatlar için vize almak olduğunu söyleyen milli sporcu Onat Kazaklı, "Brezilya'nın Rio şehrinde yapılacak olan olimpiyatları için burada kış kampı yapıyoruz. Köyceğiz kürek çekmek için çok uygun şartlara sahip. İstanbul'da hava soğukken burada çok güzel antrenman şartları var. Sırbistan takımı bile kış kampı yapmaya buraya geliyor. Burada iyi hazırlık yapacağımıza inanıyorum. Önümüzde uluslararası ilk yarış olimpiyatlar için son seçme yarışı. Orada da hedef ilk ikiye girip olimpiyat için vize almak" dedi.

Köyceğiz gölünün antrenman için mükemmel bir yer olduğunu vurgulayan Kürek Milli Takımı Başantrenörü Nebojsa İliç, "Köyceğiz Gölü'nde geçtiğimiz yıllarda yaptığımız kış çalışmaları sonucunda 3 madalya kazandık. Burada bize sunulan imkanlar için çok teşekkür ederiz. Özellikle bu mevsimde antrenman yapmak için bulunmaz bir yer. Antrenmanlar çok iyi başladı. Mayıs'ta olimpiyat seçmelerine gideceğiz. Hedefimiz öncelikle olimpiyatlara hazırlanmak" ifadelerini kullandı.

Kürek Milli Takım Antrenörü Yusuf Oktar ise, "Şu anda burada 12 sporcumuz var. kampımız 7-27 Aralık tarihleri arasında sürecek. Çok önemli bir ekibimiz baş antrenörümüz Nebojsa İliç nezaretinde çalışıyor. İki tek dümensiz büyük erkeklerde olimpiyat hedefliyoruz. Mayıs ayında İsviçre'nin Luzern şehrinde yapılacak seçme yarışlarıyla olimpiyatlara gitmeyi umuyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Köyceğiz Muğla İliç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title