Haberler

Küre Dağlarına İnceleme Gezisi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü Proje Uygulama Şube Müdürlüğünce 10. Bölge Müdürlüğü Küre Dağları Milli Parkı'nda günü birlik kullanım alanları ile alanda tesisi devam eden projelerle alakalı incelemelerde bulunuldu.

Proje uygulama Şube Müdürü Peyzaj Mimarı Meral Çiçek, Peyzaj Mimarı Münise Altan, Mimar Merve Baysan ile 10. Bölge Müdürlüğü Milli Park Şube Müdürü Erol Büyükdoğan ile ilgili personelin katıldığı incelemede Küre Dağları Milli Parkı UDGP de bulunan günü birlik kullanım alanlarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Bartın Küre Dağları Milli Park Müdürü Ahat Deliorman; 'Milli parkımızın Bartın il sınırlarında yer alan Karadere Vadisi, Ören Pınarsuyu ile Kastamonu il sınırlarında yer alan Sorkun Yaylası, Topmeydanı ve Ilıca Şelaleleri Günü Birlik Kullanım Alanları Projeleri' nin gerçekleştirilmesi tüm hızı ile devam etmektedir" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bartın Küre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title