Haberler

Kurdele ya da Artı Sonsuz'a Türkçe'ya Katkı Ödülü

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri; görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri; görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Double Tree by Hilton Otel'de gerçekleştirilen törende Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın başarılı sanatçısı Seçil Mutlu 'Kurdele ya da Artı Sonsuz' oyunu ile Türkçe'ye katkı ödülü aldı.

Tiyatro oyuncusu Selin İşcan'ın sunduğu, Emek ve Başarı Ödülleri Genel Koordinatörü ve tiyatro eleştirmeni Mehmet Konuk'un açış konuşmasıyla başlayan geceye, Yılın Yapımı ödülünü takdim eden Okan Bayülgen'in yanı sıra, duayen tiyatro sanatçılarından Rutkay Aziz, Ferhan Şensoy, Deniz Gökçer, Ayça Bingöl, Öner Erkan, Selma Kutluğ, Tijen Par, Erkan Sever, Bora Akkaş, Seçil Mutlu, Sumru Yavrucuk ve Ayşenil Şamlıoğlu ile kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.

Yerel ve Ulusal basın temsilcilerinin de yoğun ilgi gösterdiği gecede; İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun "Sessizlik" adlı oyunu Yılın Yapımı ödülünü alırken, Yılın Yönetmeni ödülü Cef Tiyatro bünyesinde sahnelediği Hamlet rejisiyle Kemal Başar'a, Yılın Yazarı ödülü ise Babamın Cesetleri oyunu ile "Son" ve "İntikam" dizilerinin de senaristliğini yapan Berkun Oya'ya verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seçil Mutlu Hilton Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title