Haberler

Kurbanlıklarını İnternetten Satışa Sundu Karlı Çıktı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Kurbanlıklardan detay-Berhan Karamanlı'nın internetteki kurbanlıklarına bakmasından detay-Berhan Karamanlı ile röportaj Kurbanlıklarını internetten satışa sundu karlı çıktı- Erzurum'da bir besici, yetiştirdiği büyükbaş hayvanları, kent merkezindeki kurban pazarına götürmek yerine internet üzerinden satışa sunarak hem nakliye ücreti hem de yer kirası ödemekten kurtuldu- Tüm hayvanlarını 10 gün içinde satmayı başaran besici Karamanlı: - "Bu olaydan sonra köyümden ya da komşu köylerden besiciler, kendi hayvanlarını da internetten satmamı istedi" İLHAMİ ERKILIÇ - Erzurum'da bir besici, nakliye ücreti ve yer kirası ödememek için yetiştirdiği büyükbaş hayvanları, internet üzerinden satışa sundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Kurbanlıklardan detay-Berhan Karamanlı'nın internetteki kurbanlıklarına bakmasından detay-Berhan Karamanlı ile röportaj Kurbanlıklarını internetten satışa sundu karlı çıktı- Erzurum'da bir besici, yetiştirdiği büyükbaş hayvanları, kent merkezindeki kurban pazarına götürmek yerine internet üzerinden satışa sunarak hem nakliye ücreti hem de yer kirası ödemekten kurtuldu- Tüm hayvanlarını 10 gün içinde satmayı başaran besici Karamanlı: - "Bu olaydan sonra köyümden ya da komşu köylerden besiciler, kendi hayvanlarını da internetten satmamı istedi" İLHAMİ ERKILIÇ - Erzurum'da bir besici, nakliye ücreti ve yer kirası ödememek için yetiştirdiği büyükbaş hayvanları, internet üzerinden satışa sundu. Besicinin satışa çıkardığı 12 kurbanlık, 10 günde satıldı.Şehitlerköyü Mahallesi'nde besicilik yapan Berhan Karamanlı (32), kurbanlık satışında hem maliyetleri düşürmek hem de daha fazla alıcıya ulaşabilmek için internette bir sosyal paylaşım sitesinde ilan verdi.İnternet sayesinde yoğun ilgi gören Karamanlı, yetiştirdiği kurbanlıkları 10 günde satınca diğer besicilere de örnek oldu.Karamanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayvanları pazara götürüp satışa sunmanın çok zahmetli ve pahalı bir iş olduğunu söyledi.Satış için yaptığı harcamaları aşağı çekmek için bu yola başvurduğunu dile getiren Karamanlı, şöyle konuştu: "Hayvanları pazara götürmemiz ayrı, satamayıp geri getirmemiz ayrı bir masraf çıkıyordu. Satamadığımız zaman son olarak maliyetinin altına vermeye çalışıyoruz. Son yıllarda teknolojinin de gelişmesiyle daha geniş kitlelere ulaşma adına internetteki sosyal ağlar üzerinden hayvanlarımızı satmayı düşündük. Yaptığımız işle daha geniş kitlelere de ulaştığımızı düşünüyorum, satışlarımız da bunun göstergesi."- "Tüm kurbanlıklarım 10 günde alıcı buldu" Karamanlı, internete satış ilanlarını yaklaşık 10 gün önce koyduğunu ve tüm kurbanlıklarının alıcı bulduğunu belirtti. Bunun ardından tanıdığı besicilerin isteği üzerine onlara yardımcı olmaya başladığını ifade eden Karamanlı, şöyle devam etti: "Bunu duyan köylülerimiz ya da diğer komşu köylerden besiciler, internet üzerinden onların da hayvanlarını satmam için istekte bulundu. Bu çok hoş bir şey. Bu sefer onların hayvanlarının resimlerini internete yükledim ve şimdi onlar satılıyor. Beklentilerimin üstünde bir satış oldu. Hem ekonomik hem de zahmetsiz bir iş olduğu için çok memnunum."

Kaynak: AA / Güncel

Karamanlı Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title