Haberler

Kurbanlıklar Yeni Sahiplerini Buldu

Çorum’un Osmancık ilçesinde Kurban bayramına sayılı günler kala pazarlara inmeye başlayan kurbanlıkların satışında hareketlilik yaşandı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde Kurban bayramına sayılı günler kala pazarlara inmeye başlayan kurbanlıkların satışında hareketlilik yaşandı.

Kurban bayramına sayılı günler kala pazara inmeye başlayan kurbanlıklar ilçede kurulan hayvan pazarında yeni sahiplerini bulurken, çevre ilçelerden gelen satıcıların olması ise hayvan pazarında hareketliğin artmasına vesile oldu.

Kurban bayramı için satışa çıkarılacak kurbanlıklar hayvan pazarına inmeden önce, hayvan pazarında düzenlemeler yaparak hayvan sahiplerinin rahat etmesini sağlayan Osmancık Belediyesinin uygulaması pazara olan ilgiyi artırdı.

Osmancık kurban pazarında alıcılarını bekleyen büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların satışının bayramın birinci gününün öğle saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Açıldığı günden bu yana her gün faaliyet gösteren Osmancık Belediyesi tarafından açılan Kurban Pazarında küçükbaş hayvanlar ortalama 500 lira ile 1000 lira arasında, büyükbaş hayvanlar ise ortalama 3 bin lira ile 14 bin lira arasında satışa sunuluyor. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmancık Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title