Haberler

Kurbanlık Boğa Kaçtı, Ortalık Birbirine Girdi

Erzurum'da hayvan pazarından kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı.

Erzurum'da hayvan pazarından kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı. Yaklaşık 2 saat süren kovalamaca sonunda  uyuşturucu 5 iğneyle sakinleştirilip yakalanan boğa yeniden pazara getirildi.

Merkez Yakutiye İlçesi Mahallebaşı Semti'nde besici Muhittin Topaloğlu'nun satmak için hayvan pazarına getirdiği kurbanlık boğa, bağlandığı ipi kopararak kaçtı. Yeğenleriyle birlikte boğayı yakalamak isteyen ancak başaramayan Topaloğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Hayvan Bakım Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Belediye ekipleri ortalığı birbirine katan boğayı yakalamak için seferber oldu.

BOYNUZ DARBELERİYLE SAVURDU

Kovalamaca sırasında terk edilen bir yapının içine giren boğayı burada yakalamak için önlem alında ve üç tarafı kapalı yapının önü bir midibüsle kesildi. Çevrede bulunan Suriyelilerin de boğanın yakalanması için yardıma geldi. Girdiği yerden çıkarılmaya çalışılan boğa, önüne gelene saldırdı ve duvarla minibüs arasına sıkışan Suriyeli Muhammet Hüseyin'i boynuz darbesiyle yere savurdu.

Yanına kimseyi yaklaştırmayan kurbanlık boğayı gelen veteriner hekim 5 uyuşturucu iğneyle sakinleştirdi. Bu sırada boğanın saldırısından korkarak duvarın arkasında toplananlar, görevlileri alkışladı. Daha sonra bir  kamyonete konulan boğa yeniden hayvan pazarına götürüldü. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yakutiye Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title