Haberler

Kurban Bayramı Önlemleri

Mardin'de, Kurban Bayramının huzur ve güvenli bir ortamda geçmesi amacıyla Valilik tarafından bir dizi önlem alındığı bildirildi.

Mardin'de, Kurban Bayramının huzur ve güvenli bir ortamda geçmesi amacıyla Valilik tarafından bir dizi önlem alındığı bildirildi.

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için gerekli olan her türlü önlemlerin önceden planlanarak alındığını belirtildi.

Kurban Bayramı süresince Vali Yardımcısı Müfit Gültekin koordinatörlüğünde 24 saat görev yapan bir büro kurulduğunu kaydeden Vali Ayvaz, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Kurban Bayramının huzur ve güvenli bir ortamda geçmesi amacıyla gerekli olan her türlü önlemler valiliğimiz tarafından önceden planlanarak alınmıştır. Bayram süresince Vali yardımcısı Müfir Gültekin koordinatörlüğünde 24 saat bir görev yapan bir büro kurulmuştur. Bayram tatili süresince vatandaşlarımız istek ve şikayetler için Valilik: 212 36 09, Belediye: 212 24 85, İl Jandarma Komutanlığı: 212 24 50, Sağlık Müdürlüğü: 212 77 53, Devlet Hastanesi: 212 10 48, Kadın Doğum Hastanesi: 212 15 43, DEDAŞ: 212 12 29 numaralı telefonlardan yararlanabileceklerdir. Bayramın Mardinli vatandaşlarımıza sağlık mutluluk huzur ve esenlikler getirmesini dilerim."

- MARDİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title