Haberler

Kurban Bayramı'nın gözdeleri belli oldu

Güncelleme:

Seyahat sektörünün pazarlama uzmanı, Only Travel Marketing, Kurban Bayramı'nda en çok rağbet gören tur paketlerini açıkladı.

Yurtiçi otellerde Ege popüler

Eylül ayı yurtiçi tatil için de mevsim olarak ideal bir dönem, özellikle Ege bölgesi otelleri bu bayram çok talep gören seçeneklerden biriydi. Özellikle Marmaris ve çevresinde yer alan Selimiye, Bördübet, Bozburun gibi tatil beldeleri %100 doluluklara ulaştı.

Yurtiçi Kültür turları da ilgiyle karşılandı

Kısa zaman diliminde pek çok yer gezme imkanı sunan tur paketleri arasında yurtiçi kültür turları, Kurban Bayramı'nda da tercih edildi. Kültür turları arasında bayramın gözdeleri, Kapadokya, Eskişehir, Kuzey Ege ve Karadeniz turları oldu.

Yurtdışında vizesiz turlar favori

Bayram dönemlerinde her yıl olduğu gibi, İtalya, Orta Avrupa turları, İspanya en çok talebi gören destinasyonlar olmakla birlikte, özellikle bu bayramda dikkat çekici nokta, yurtdışında vizesiz turlara ciddi anlamda bir talep olmasıydı. Vizesiz tur paketleri arasında en çok talebi gören yerler ise Bosna Hersek, Makedonya, Karadağ, Gürcistan ve Ukrayna turları oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Selimiye Marmaris Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title