Haberler

Kurban Bayramı'nda Güneş İmparatorluğu'na Yolculuk

Gazella Turizm, Kurban Bayramı'nda gezginlerle birlikte İnka Uygarlığının gizemli topraklarına, Peru ve Bolivya'ya doğru yola çıkıyor.

"Krallar Şehri" Lima ile başlayıp efsanevi Nazca Çizgileri'yle son bulacak olan tur, 17 – 28 Eylül tarihleri arasında And Dağları'nın renkli kültürünü keşfetmek isteyen gezginleri bekliyor.

Özgün ve konforlu seyahat arayışındaki gezginlerle birlikte dünyanın farklı noktalarını keşfeden Gazella Turizm, Kurban Bayramı tatilini uzun bir seyahat ile değerlendirmek isteyen gezginler için Latin Amerika'ya uzanıyor.

Gazella Turizm, güneş kültüyle beslenen İnka İmparatorluğu'nun kutsal topraklarında, gezginlerle birlikte İnka ve
Kolomb öncesi kültürlerin izini süreceği tur, İmparatorluk şehri Cuzco'dan kutsal şehir Ollantaytambo'ya, İnka Uygarlığı'nın en bilinen eseri dünya harikası Machu Picchu'dan üzerinde ulaşım yapılabilen dünyanın en yüksek gölü Titicaca'ya ve Uros yerlilerinin sazdan yapılmış yüzen adalarıyla süslü Puno şehrine kadar bölge insanının geçmişine ve bugününe ışık tutan tüm tarihi ve kültürel unsurları kapsıyor.

Peru- Bolivya turu, Kurban Bayramı tatilinde renk cümbüşü içinde farklı medeniyetleri keşfetmek isteyen gezginler için ideal.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güneş İmparatorluğu Kurban Bayramı Bolivya Lima Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title