Haberler

Kurban Bayramı'nda Gönüller Bir Oldu

Turgutlu protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla Orta Park Kafeterya’da bayramlaştı.

Turgutlu protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla Orta Park Kafeterya'da bayramlaştı. Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin ve beraberindekiler, bu yıl da Huzurevi sakinlerini unutmazken, Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Turgutlu'nun şehitleri Ali Şahin ve Tolga Artuğ'un aileleri ziyaret edilerek, şehitlerimiz rahmet, minnet ve dualarla anıldı.

Turgutlu protokolü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı'nın ilk gününde bayramlaştı. Orta Park Kafeterya'da düzenlenen bayramlaşma törenine Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Jandarma Komutanı Vekili Üstteğmen Zafer Kara, Askerlik Şubesi Başkan Vekili Kıdemli Başçavuş Kemal Secerli, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hamit İlker Çakmak, Belediye Başkan Yardımcıları İskender Tunç, Mithat Erden, Çetin Akın, şehit aileleri, gaziler, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Huzurevi'ne bayram geldi

Orta Park Kafeterya'da gerçekleştirilen törenin ardından Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Başkan Yardımcısı İskender Tunç, Jandarma Komutanı Vekili Üstteğmen Zafer Kara ve beraberindekiler Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerince yoğun ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Turgay Şirin, ellerini tek tek öptüğü huzurevi sakinlerine hayırlı bayramlar diledi. Evlatlarının yolunu gözleyen tüm huzurevi sakinlerine sağlık ve mutlulukla geçen bir ömür diledi. Kaymakam Turan da birlik ve beraberlik mesajı verdiği ziyaretinde tüm huzurevi sakinlerine hayırlı bayramlar diledi. Huzurevi ziyaretinin ardından heyet, Turgutlu Garnizon Komutanlığı, Askerlik Şube Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı

Protokolün son ziyareti şehit ailelerine oldu. İlk olarak Hakkari Yüksekova Dağlıca şehidimiz Tolga Artuğ'un ailesi ziyaret edildi. Baba Ercan, anne Sevcan, kardeşler Zehra ve Kahraman Artuğ tarafından karşılanan heyet, ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Turan ve Başkan Şirin'e teşekkür etti. Kaymakam Turan ve Başkan Şirin, şehidimiz Tolga'yı rahmet, minnet ve dualarla andı. Son ziyaret ise Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in Ailesi oldu. Başta baba Mehmet Ali Şahin olmak üzere aile bireylerince karşılanan Kaymakam Turan ve Başkan Şirin, aileye hayırlı bayramlar dileyerek Ali Şahin'i rahmet ve minnetle andı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Turgay Şirin Ali Şahin Turgutlu Yerel Haberler

title