Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı dolayısıyla kentteki tatlıcılarda yoğunluk yaşanıyor.

Kurban Bayramı dolayısıyla kentteki tatlıcılarda yoğunluk yaşanıyor.

Baklava ustaları, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti baklavaları Kurban Bayramı'na yetiştirebilmek için yoğun mesai harcadı.

Tatlıcı Murat Ağca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların bayramda misafirlerine ikram etmek için baklavayı tercih ettiğini söyledi.

Arefe gününde yoğunluk yaşadıklarını anlatan Ağca, şöyle devam etti:

"En çok cevizli baklava çeşitlerini satıyoruz. Bunun yanında fıstıklı baklava satışlarımızda iyi. Şöbiyet, tulumba gibi diğer çeşitlerin satışları normal şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımıza tavsiyem alış verişlerini bildikleri yerden yapsınlar. Hareketin fazla olduğu yerden yapsınlar. Satışın yoğun olduğu yerlerde ürünler taze olarak vatandaşlara sunulur."

-Edirne otogarında bayram yoğunluğu yaşanmadı

Edirne Otogarı İşletmecisi Mustafa Altunhan, Kurban Bayramı'nda otogarda yoğunluk yaşanmadığını bildirdi.

Altunhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşlara iyi hizmet sunmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Bayram dolayısıyla yoğunluk yaşanmadığını dile getiren Altunhan, "Yoğunluk yaşanırsa ek seferlerle yoğunluğu eriteceğiz. Bayram dönüşü için hazırlıklarımızı tamamladık. Gerekli seferleri şimdiden ayarladık. Dönüşlerde de bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Murat Ağca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title