Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Alimoğlu, mesajında, birlik ve beraberliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin, iyiliklerin ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduğunu anlatarak, bayramın Türkiye ve tüm insanlık için barış, dostluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Polat da herkesin Kurban Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutlayarak, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesine vesile olmasını diledi.

Vergili de bayramların sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın ve duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günler olduğunu hatırlatarak, tüm İslam aleminin ve Karabüklüler'in bayramını kutladığını ifade etti.

Aksoy ise bayramın manasının yakınlaşmak, kaynaşmak, bölüşmek ve paylaşmak olduğunu aktararak, bayramın Türkiye'ye ve İslam Alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilediğini belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Rafet Vergili Necdet Aksoy Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title