Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Nazilli ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine gelenlere belediye yetkililerince gül dağıtıldı.

Nazilli ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine gelenlere belediye yetkililerince gül dağıtıldı.

Nazilli Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, Arife günü Nazilli merkez mezarlıklarında ve İsabeyli Arslanlı ile Pirlibey mezarlıklarında kabir ziyaretine gelen vatandaşlara gül verildi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, vatandaşlara gül dağıtarak, "Yakınlarımızın ölümü durumunda onlara dua etmek, onlara gönderebileceğimiz en makbul hediyedir. Merkez mezarlıklarımızda ve diğer mahallerimizde yer alan mezarlıklarda da yoğun bir ziyaret gerçekleştirildi. Ölülerine saygı duyan, onları hatırlayan bir neslin çocukları olarak, vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yakınları için dua ederken, yanlarında olduğumuzu hissettirebildiğimiz için de ayrıca mutlu ve huzurluyuz." dedi.

"Onların hayır dualarına küçükte olsa bir katkı sunalım istedik." diyen Başkan Alıcık, "Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, ölmüşlerine Allah'tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbim tüm ölmüşlerimizin ruhlarını şad mekanlarını cennet eylesin. Yapılan ziyaretler ve duaları da kabul eylesin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Haluk Alıcık İsabeyli Nazilli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title