Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programlarına katıldı.

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programlarına katıldı.

Vali Ustaoğlu, Bayburt Polis Evi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programında, emniyet mensuplarının bayramını tebrik etti.

Ustaoğlu, emniyet personeline hitaben yaptığı konuşmada, zor ve kritik bir görev yaptıklarını belirterek, "Çok kritik süreçlerde ve çok önemli meselelerde görev yapıyorsunuz. Huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Ülkemiz hepinizin bildiği gibi kritik bir süreçten geçiyor. Ama biz inanıyoruz ki bu kardeşlik ve birliğimiz inşallah bu zor süreçlerin üstesinden gelmemizi kolaylaştıracak." dedi.

Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunları herkesin bildiğini anlatan Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Ülkemiz üzerinde operasyon yapmak isteyenlerin elleri boş kalacak. Buna inancımız tam. 15 Temmuz sürecinde bu ülke üzerinde yapılmak istenen hainliğin hepiniz göstermiş olduğunuz kahramanca mücadeleyle ülkemizde iç kargaşa çıkarmak isteyenlerin hain emellerini boşa çıkardı. Bu anlamda ülkemiz üzerinde yapılan planların hepsini boşa çıkardık. Burada başta polisimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz dayanışmanın en güzel örneğini sergiledi. Tabi ki burada en büyük pay sahibi de milli iradenin o gece ortaya koyulmasında Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak vererek sokağa çıkıp milli iradenin yanında tankların karşısında duran halkımızdır."

Bu güzel halka onurlu bir şekilde hizmet etmenin en kutsal görev olduğunu vurgulayan Ustaoğlu, Kurban Bayramı'nın, ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

Vali Ustaoğlu, daha sonra Bayburt İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen bayramlaşma programında, jandarma personelinin bayramını kutladı.

Bayram dolayısıyla askerlerle bir arada bulunmak istediğini aktaran Usataoğlu, "Memleketimizin bu sıkıntılı sürecinde yapmış olduğunuz bu görev her şeyin ötesinde çok kutsal bir görev. Bunun bilincinde olduğunuzu biliyorum. Bu vesileyle bugün de burada sizlerle birlikte hem bayramı kutlamak hem de kısa bir süre de olsa hasbıhal etmek istedim. Tekrar sizlerin ve ailelerinizin bayramı mübarek olsun." diye konuştu.

Programlarda, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural ile İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya da yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Bayburt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title