Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Siverek İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma etkinliği düzenlendi.

Ak Parti Siverek İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma etkinliği düzenlendi.

Güney Caddesi'ndeki parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya gelen parti üyeleri bayramlaştı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, burada yaptığı konuşmada, bayramların sevgi, kardeşlik duyguların üst düzeye çıktığı günler olduğunu söyledi.

Bayramın hayırlara vesile olmasını dileyen Gülpınar, şunları kaydetti:

"Bu dönemde çok farklı gelişmeler yaşadık, çok farklı şeylerle karşılaştık. Çok fitne ve fesat yaşadık ve millet olarak tüm bu fitne ve fesatları birlik ve beraberliğimizle atlattık, ama eğer bizler bu fitne ve fesatlara dikkat etmezsek henüz geçmemiş olan darbe ve darbecilere yeni zeminler hazırlanmış olacak. Burada bize düşen bir Müslüman olarak ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmamız lazım. Bugün birlik ve beraberliği sayesinde bu halkı deviremeyen bu halkın karşısında tankıyla topuyla tüfeğiyle muvaffak olamayan zihniyet çok rahat bir şekilde birlik ve beraberliğimizi bozup bizi birbirimize düşürebilir."

Bayramlaşma programına, Siverek Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa AK Parti Gülpınar Siverek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title