Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Çayıralan İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Çayıralan İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Çayıralan Belediyesi Sosyal Tesislerindeki programa, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Yusuf Başer, Çayıralan İlçe Başkanı Arif Akpınar, Belediye Başkanı Yasin Şahiner ile partililer katıldı.

Milletvekili Başer, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerini hatırlatarak, Türkiye'nin güçlü olabilmesi için AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Başer, genel seçimlerin 1 Kasım'da yapılacağını belirterek, "Ben diyorum ki, bu seçim Türk milletinin varlık ve beka seçimidir. ya bu seçimde Türk milleti, gerçek anlamda bu memleketin ve milletin lehinde çalışanları bir kez daha iş başına getirecek ya da eski Türkiye'ye tekrar dönmüş olacağız. Hiçbir vatandaşımız eski Türkiye'de olduğu gibi bankaların battığı, faizlerin arttığı, kardeş kavgasının hakim olduğu bir Türkiye istemiyor" dedi.

Milletvekili Akgül ise Türkiye'nin sadece terörle mücadele etmediğini, Türkiye'nin ayağa kalkmaması için mücadele veren bütün dünyayla mücadele ettiğini dile getirdi.

Türkiye üzerinde dış güçlerin oyun oynadığını savunan Akgül, şunları kaydetti.

"Burası son Türkiye. Bu yüzden ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar büyük ama bilmiyorlar ki biz artık İsrail'in yapmış olduğu insansız hava aracını kullanıp, yanlış hedefleri bombalamıyoruz. Artık biz kendi yaptığımız milli silahlarla, milli uçaklarla düşmanımızla mücadele ediyoruz. Son 3 ayda yapılan mücadele ülkenin 40 yıldır vermiş olduğu mücadeleye denk. 3 ay önce kendilerini çok güçlü gören PKK uzantıları şu an barış barış diye çırpınıyorlar."

Kaynak: AA / Yerel

Abdulkadir Akgül Çayıralan Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title