Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Gülnar ilçesinde bayram namazında camileri dolduran vatandaşlar, namazın ardından Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik ve Belediye Başkanı Ahmet Günel'le bayramlaştı.

Gülnar ilçesinde bayram namazında camileri dolduran vatandaşlar, namazın ardından Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik ve Belediye Başkanı Ahmet Günel'le bayramlaştı.

İlçe Müftüsü Bilal Kadı, Merkez Camisi'nde Kurban Bayramı'nın önemi hakkında vaaz verdi. Daha sonra Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, camideki vatandaşlara bir konuşma yaptı.

Son zamanlarda terör örgütünün saldırıları nedeniyle bayrama buruk girildiğini ifade eden Pendik, şunları kaydetti:

"Hain terör örgütünün kalleş saldırıları neticesinde şehit ve gazi haberleri hepimizin yüreğini yaktı. Ama bizi biz yapan ve millet olarak bizi güçlü kılan birliğimiz, dirliğimiz ve kardeşliğimizi güçlü kılacak şekilde sağduyulu davranmanın da her zaman olduğu gibi gerekliliği doğdu. Kurban Bayramını, kardeşliğimizi, birliğimizi ve dirliğimizi pekiştirmede bir fırsat bilmeliyiz. Farklılıklarımızı zenginlik bilerek ve yaratılanı yaratandan ötürü severek birbirimize her zaman olduğundan daha fazla kenetlenmeliyiz."

Namazın ardından Kaymakam Pendik ve Belediye Başkanı Günel, vatandaşlarla bayramlaştı.

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Ahmet Günel Gülnar Pendik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title