Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Bayram namazını Karşıyaka Merkez Cami'de kılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, namazın ardından cami avlusunda vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayram namazını Karşıyaka Merkez Cami'de kılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, namazın ardından cami avlusunda vatandaşlarla bayramlaştı.

Vatandaşların bayramını tebrik eden Tayyar, bayramın birlik ve beraberliğe vesile olması dileklerinde bulundu.

Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini belirten Tayyar, "Kardeş kanı akıtmak isteyen, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen, Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyenlere, Allah fırsat vermesin inşallah. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor ve bütün yurttaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

Fadıloğlu da Kurban Bayramı'nın insanlık adına huzur ve barış getirmesini temenni ederek, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara çıkmayı diledi.

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayan Fadıloğlu, vatandaşlarla bayramlaştı.

Fadıloğlu, daha sonra başkan yardımcıları Murat Özgüler, Hayri Özkeçeci ve daire müdürleriyle Belediyeye ait kurban kesim yerlerini gezdi.

Kaynak: AA / Yerel

Şamil Tayyar Karşıyaka Ak Parti Yerel Haberler

title