Haberler

Kurban Bayramı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal CHP Dinar İlçe Başkanlığında düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma proğramına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal CHP Dinar İlçe Başkanlığında düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma proğramına katıldı.

Partililerle bayramlaşan Köksal yaptığı konuşmada ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Köksal15 Temmuz günü yapılan hain darbe girişiminden sonra FETÖ terör örgütüne yapılan operasyonlarda suçsuz yere hiçbir kimsenin zarar görmemesi gerektiğini belirtti.

CHP olarak başta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bütün kadrolarla beraber 15 Temmuz gecesi kalkışılan hain darbe girişiminin karşısında olduklarını ifade eden Köksal şunları kaydetti:

" Darbe girişiminde bulunanların ve onlara yardım yataklık edenlerin cezalarını çekmeleri adına hükümete sonsuz destek olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Ancak şunu da belirtmeliyim ki, bir kişinin bile suçsuz yere ceza almasını istemeyiz. Sadece bizim partilimiz değil, AKP ve MHP'li bile olmuş olsa, suçsuz yere ceza evine girmiş olan vatandaşlarımızın haklarını savunmak bizim boynumuzun borcudur. Bu nedenle CHP olarak darbe ve OHAL mağdurları için bir komisyon kurduk. Biz konuyu enine boyuna araştırdıktan sonra, suçu olmayan vatandaşlarımızı tespit edip, gerekli müdahaleleri yapıyoruz. Bizim müdahalemiz sonucunda suçsuz olduğu tesit edilen bazı kişiler görevlerine geri döndü. Burada vermiş olduğumuz mücadele gerçekten suçsuz olduğu tespit edilen insanlarımız içindir. Ancak CHP olarak şunu da üzerine basarak ifade ediyoruz, hain darbe girişiminde zerre kadar suçu olan ya da FETÖ terör örgütü ile ilişkisi bulunan herkesin de cezasını sonuna kadar çekmesini istiyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kurban Bayramı Dinar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title