Haberler

Kurban Bayramı

AK Parti Seydişehir İlçe teşkilatının bayramlaşma programına AK Parti Konya Milletvekili Tüfekci, Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Atalay ve partililer katıldı.

AK Parti Seydişehir İlçe teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Belediye Düğün Salonu'nda yapılan bayramlaşma programına, AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, kadın ve gençlik kolları ile teşkilat üyeleri katıldı.

Tüfekçi, burada yaptığı konuşmada, üçüncü dönemden sonra da halkında arasında olacağını belirterek, şunları söyledi:

"Bir çok siyasetçi, milletvekilliği dönemi bittiğinde halktan koparak kabuğuna çekiliyor. Ben bunlardan olmayacağım. Sizlerin bir evladı olarak aranızda olmaktan her zaman gurur duydum. Birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar içerisinde belki sıkıntılar oldu. Ama her bir sıkıntıyı birlikte göğüsledik. Birlikte aştık. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum. Memleketimize hizmet anlamında tek vücut olmak zorundayız. İşte şu anda kardeşliğin tesis edildiği en güzel zaman dilimlerinden birini yaşıyoruz. Her zaman da böyle olacak."

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise milli ve dini değerlere bakıldığında batı toplumlarından ziyade bu olmayan güzelliklerin Türkiye'de olduğunu vurgulayarak, paylaşma ve dayanışmanın Osmanlı'nın bıraktığı kıymetli bir miras olduğunu vurguladı.

Tutal, "Bu toprakların mayasında kardeşlik vardır, dayanışma vardır. Hepimiz müşterek bir vatan toprağı üzerinde yaşıyor, bir inancı paylaşıyor, bir kaderi yaşıyoruz. Ama bugün komşu ülkelerimiz ateş çemberi içerisinde. Bazı güçler çeşitli örgütler çıkarıp müslümanı müslümana kıydırıyor. Elbette İslam coğrafyasına nifak sokmaya, kardeşliğimize çomak sokmaya çalışanlar olacak. Ama hamdolsun ki her türlü badireyi, her türlü zorluğu  bölgemizde aşacağız. Çünkü güçlü ve lider Türkiye var" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Mehmet Tutal Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title